Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak hogyha nem akar...

Mit csináljak hogyha nem akar fel tölteni az utorrent?

Figyelt kérdés
Eddig egy TL-WR542G routert használtam és avval egyáltalán nem működöt a feltöltés, most egy modem,router wifis combot használom(cisco epc3925)az utorentben ahol ott a zöld pipa és ha a tesztet elindítom ott is minden rendben talált. Két filmet is leszedtem direkt olyat amit sokan seedelnek és letöltöttem és egyszerűen nem akar feltölteni. Erre szeretnék kérni valamilyen megoldást.
2012. febr. 4. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha sokan seedelnek, akkor a letöltés megoldott, gyors. Ha viszont nincs rajtad kívül letöltő, nincs kinek feltölteni. Ha jelez letöltőket, de ők partial seederek, nekik nem tudsz feltölteni. Ha vannak igazi letöltők, de túl sok seeder van, a túlseedeltség miatt nem tudsz kinek feltölteni, ha pedig a feltöltőknek nagyobb a feltöltési sebességük mint a tiéd, azokra fognak a letöltők kapcsolódni, így elveszik előled a lehetőséget.

Erre megoldás nincs, minél tovább kell seedben maradni, hogy idővel majd rád is kapcsolódjon letöltő.

2012. febr. 4. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok kezdő torrentező de még ilyet nem tapasztaltam. A két film különböző oldalakról származik és csak próbaként szedtem le őket hogy lássam hogy működik az utorrent vagy nem. Ezért választottam olyat amelyiket sokan töltik le is és fel is, de nekem nem tölti fel.
2012. febr. 4. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a letöltőket, ha náluk 0 a sebesség, akkor ők feltöltők, csak mivel nem szedték le a teljes tartalmat, letöltőnek vannak jelölve (partial seederek).

A többi az első hozzászólásban továbbra is ide vonatkozik: túlseedelt torrentnél nincs esélyed, és nálad gyorsabb feltöltőknél sincs esélyed arra hogy rád kapcsolódjanak vagy hosszabb ideig rád kapcsolódjanak letöltők.

Csak akkor van a hálózati eszközök konfigurációjában hiba, ha a letöltés és feltöltés más statisztikát produkál a plusz eszközök használatával, mint használata nélkül.

2012. febr. 4. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Na meg néztem a letöltőket és a 156-ból csak 2nél volt sebesség a többinél nulla volt írva.
2012. febr. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!