Mért csinálja ezt a facebook?
be akarok lépni, de nem engedi mert kiad egy ablakot "kérjük frissíts a régi facebook kinézetet" rákattintok az okéra
kiadja mégegyszer és azt írja "letöltés lent indul"
nem indul semmi és átirányít valami geo-energia oldalra...
mért csinálja ezt?
hogy tudom visszaállítani?
szőke vagyok ilyen téren, megkérem a válaszolókat értelmesen válaszoljanak! előre is köszönöm
Ugye ezen a címen akarsz belépni: [link]
És ugye valami vírusirtó is van a gépeden.
mert máshol is be lehet lépni -.-"
van vírusírtó a gépen
Nekem is ez a problémám, de csak a Chrome-mal. A Firefox-szal nem csinálja ezt. Viszont eléggé zavaró. A második link sem jó, kipróbáltam, amit a másik válaszoló írt.
Jól jönne erre valami probléma megoldás mert neten nem találtam még rá (hiába Google a barátom).
nekem is ugyanez a gondom.valaki tudna segíteni ? :)
mindennel mülödik csak chormeval nem.és más böngészőt nem szeretem mert az összes lagol... :@@
megnyugodtam, nem vagyok egyedül :/
most barátkozom a mozzilával, de a chrome sokkal jobb
Én megnézném, nincs-e valami bővítmény telepítve, ami ezt okozza (nem kizárt, hogy tudtod nélkül "mászott fel" a gépedre az adott bővítmény! (Villáskulcs ikon / Eszközök / Bővítmények))
Esetleg töröld a sütiket, gyorsítótárat, hátha az segít.
Előző vagyok, még egy dolog, ami gyanús nekem, így volt kiírva?
"kérjük frissíts a régi facebook kinézetet"
Szerintem benyelhettél tényleg valami kártékony alkalmazást / bővítményt, ha ilyen helyesírással volt, akkor szerintem egy webes fordítót használt arra a "rosszaság", hogy magyarul írja ezt ki...
Nem próbáltál valami régi kinézet alkalmazást vagy hasonlót feltenni?
utolsó válaszoló! TE ISTEN VAGY!!!!!
és télleg... megnéztem a bővítményeket és volt valami régi kinézet bővitmény amit nem tudom hogy hogy került oda...
de sejtem, nem csak én használom a gépet és így van egy tippem...
mostmár tudom használni a chrome-on is a facebookot!!
még egyszer köszönöm!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!