Felhasználó törlése?
Figyelt kérdés
Feltörték a facebook-om.Nemérdekel különösebben ,viszont kaptam visszajelzést egy két ismerősömtől h miket irogatok én fb-on ?! természetesen égett a pofám.Lehet e kérvényezni valahol h töröljék azt az adatlapot ? nagyon hálás lennék érte mivel megszabadulnék egy két kínos szitutól.Kérlek adjatok tanácsokat.2012. febr. 4. 00:00
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni ,megváltoztatta a jelszót ,használtam az FB opciói közül ,de elég korlátoltak ,jelszó újítás ,aztán igazolni h én vagyok ,de végül lezároltam a fiókot és mostmár ha jelszót akarok ujítani akkor azt írja ki "nem elérhető" -.-
2012. febr. 4. 00:33
3/9 anonim válasza:
Akkor sajna csak a facebook Team segíthet,de azok nem arról híresek hogy segítenek account törlésben.Ha meg nem segítenek hatóságilag tudod érvényesíteni az akaratodat.
4/9 A kérdező kommentje:
Mekkora állatság már ez ? Milyen ember tör fel egy fiókot és írkál másoknak.Az ilyet arcon kéne vágni.
2012. febr. 4. 00:53
5/9 anonim válasza:
Vagy nehezebb jelszót kell választani és nem rákattintani mindenre.
6/9 anonim válasza:
Hát ez így van.De jogilag tehetsz feljelentést személyiségi jogok megsértése és becsületsértés miatt.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké ,már vissza szereztem ,kiderült h több mint 30 ismerősömnek kellett magyarázkodnom ,na mind1 viszont fejelentéssel élnék ,azthiszem tudom is h ki tette ,viszont nincs bizonyíték ,és bizonyíték nélkül nem vádolom meg.Nem tudom mitévő legyek.
2012. febr. 4. 13:14
8/9 anonim válasza:
Ip útján visszanyomozzák és már is ott van a bizonyíték.
9/9 A kérdező kommentje:
Hmm.akkor megondolandó h feljelentést teszek.
2012. febr. 4. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!