Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fizetett már vkinek ez az...

Fizetett már vkinek ez az oldal? Vagy ez is egyszerű adathalászat? Bővebbek alább.

Figyelt kérdés

Túl szép, h igaz legyen... [link] A tájékoztató így szól: Nézz meg mindennap 3db videót ami után fizetnek neked. Egy nap max 3 videót tudsz megnézni. Minden egyes videó után fizetnek neked 14 dollárt, vagyis egy nap alatt tudsz keresni 42 dollárt.

Minimális kifizetési összeg 1000 dollár, paypal számlára. Aki kipróbálná:

1) Regisztrálj

2) Klikk a survey-re,nézd meg a videót.

3) ha megnézted, videó alatti SURVEY-re kattints.

4)Összesen 8 kérdésre kell válaszolnod.

5) Ez után az oldal kiírja hogy hozzá számol 14 dollárt a számládhoz. Utána újból kattints az oldal közepén található Survey gombra , ezután már láthatod is az oldal bal oldalán az összeget amit eddig kerestél.

7)-nézd végig ugyanígy még a másik két videót is a Harmadik lépéstõl kezdd el.

A mailcímem publikus, oda is írhattok, kíváncsi leszek, akad-e egyetlen vki, akinek fizettek... Éljen a szkepticizmus:)

2012. febr. 3. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:

figyi, meddig tarte gy paypal számlát csinálni, és fake adatokat megadni?

egy próbát megér, én kipróbálom

2012. febr. 3. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha ideírom, hogy szerintem egyik "keress pénzt a neten" oldal sem fizet, pláne az nem, amelyik sok pénzt ígér, akkor mindjárt ideírják legalább hárman, hogy ők már kaptak két helyről is 5$-t két év alatt.

Ne haragudj, de ha csak egy icipicit gondolkozol: ki az a hülye, aki 14$-t, vagyis kb 3000Ft-ot fizet azért, hogy megnézd egy reklámját???

2012. febr. 3. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Pont amiatt kételkedem, amit te is leírtál.Ezzel együtt azt is tudom, hogy a reklámnézegetős tesztpiacban rémesen sok pénz forog, ami itt megkereshető, az csak nekünk sok, nem mondom, jól jönne-de kinek nem.

Meglátjuk.

Beregeltem, akinek vannak /lesznek tapasztalatai, írja már le- legfeljebb együtt fogunk anyázni:)

2012. febr. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!