Létezik olyan, hogy regiztem egy weblapra és nem tudom regizésemet kitörölni?
2012. febr. 3. 09:13
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg van ilyen, sok helyen nem adnak erre lehetőséget.
Ha nagyon fontos, írj az adminoknak vagy a tulajnak, hogy töröljön. Talán megteszi.
2/6 Antimod válasza:
Sajnos igen. Elvileg kötelező törölniük a hozzáférésedet, ha erre felkéred őket (az azonos email-címen).
Üdv!
Leftlegged Player :)
3/6 anonim válasza:
Ne menjünk messzire, a GYIK-on sincs ilyen funkció.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ezen a weblapon se Kapcsolat, se email cim, se olyan adat nincs, ahová elektronikusan irni tudnék.
Gondolom fogyasztóvédelmi, meg adatvédelmi kategória ez is, hiszen a regizés során nem nyilatkoztam arról, hogy örökre nyilvántarthatják adataimat!
Csak postai cimük van: A www.valaszfal.com oldal üzemeltetője az Ombrello Média Kft. (székhely: (1062 Budapest, Aradi utca 59.,), se telefon, se email cim.
2012. febr. 3. 15:46
5/6 Antimod válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infó felkutatását, oké zöld kéz!
2012. febr. 3. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!