Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi tulajdonképpen az Ncore?

Mi tulajdonképpen az Ncore?

Figyelt kérdés

nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz. felmentem a ***** oldalra és begyűjtöttem az információkat.

-letöltő oldal

-meghívóval lehet belépni (honnan szerezhetek meghívót?!)

szóval ha le akarok tölteni egy filmet és oda be vagyok regisztrálva, akkor szinte bármit megtalálok és jó minőségben le is sikerül töltenem? kell ezért fizetni valamennyit is?

köszönöm és tényleg bocsánat de egyszerűen fogalmam sincs ezekről :D

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. febr. 1. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
ez egy torrent oldal ellégénagy sok cuc van rajta szerzel rá meg hivót regelsz utánna ingyen tölt hetszle ami fen van rajta
2012. febr. 1. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
első vok a meghívókat pén zér szerezhec rá vagy ha valaki regelve van oda és ismered ö adhat ingyen is ha jó szivű alltalában telo feltőltésért adnak (ha nem b nak át) kb5000ezer ért
2012. febr. 1. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell fizetned, ha nem akarsz. Választhatsz mást is(ztracker.biz; deatlord.eu, majomparade.net)

Ezekre szerintem tudsz is regelni.

A torrentezéshez kell még egy kliens is(utorrent,vuze)

2012. febr. 1. 15:32
 4/6 tamasoft ***** válasza:

Hivatalosan pénzforgalom nincs, ill. az ncore nem támogatja az ilyesmit.

Elvileg úgy működik, hogy kell egy ismerős, aki már be van regisztrálva egy ideje. Ha ő szavatosságot vállal érted, akkor küldhet egy meghívót az e-mail címedre, ami a feltétele annak, hogy te is csatlakozz. Ha megérkezett a meghívó, akkor pár kattintás után látod a letölthető állományokat, és elolvashatod az üzemelési feltételeket.

2012. febr. 1. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Meghívott csak úgy tudsz szerezni , hogy ha valaki aki fenn van ncore-on az küld neked vagy ha valaki eladja a meghívóját a filmet általában jó minőségben vannak fenn de a mozisakat már nem engedik h feltöltsük és az oldal nem fizetős de leakarsz valamit tölteni akor kliens kell pl utorrent(mikrotorrent)
2012. febr. 3. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
bocs h nem tagoltan írtam
2012. febr. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!