Miért lassú az új cinemastore?
Figyelt kérdés
Azért új, mert nemrég alakítottak rajta valamit. Sem a Firefox, sem az Opera nem hozza be (még opera turbo-val sem), vagy bejön, de nem látszanak a képek, hanem csak üres négyzetek, és azok nem sorrendben vannak.
Firefox: Server not found. Firefox can't find the server at cinemastore. Try again. (Pedig ez a címe.)
Tárolt változatnál is ezt csinálja.
Opera: Hostname lookup for "cinemastore" failed
(Azért nem írtam ki teljesen az internet címet, mert a gyk-nak nem tetszik és nem fogadja el.)
2012. febr. 1. 00:39
1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként .cc-re végződik. Nem?
2012. febr. 1. 00:41
2/6 A kérdező kommentje:
Facebook-ból belépve: Az oldal nem megfelelő átirányítású.
Firefox azt észlelte, hogy a szerver átirányítási kérelem címe nem teljes.
Ez a probléma néha letiltsa vagy elutasítsa a cookie-k fogadását.
2012. febr. 1. 00:47
3/6 anonim válasza:
nálam egyáltalán nem jön be, biztos lekapcsolták
4/6 A kérdező kommentje:
A facebook-on ezt írták a kérdésemre: Pedig működik. Másodjára írtam, ezt írták: Mindjárt jövünk. /Jövünk? Miért hol vannak?/
2012. febr. 1. 04:01
6/6 A kérdező kommentje:
Biztos olyan szerverre áltak át, amit az én gépem nem bír.
2012. febr. 11. 01:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!