A google-tól ez Fair?
Valamit keversz. Az OLDALletöltések figyelése azért kell, hogy lássák milyen oldalakon jársz, ez alapján felmérjék az érdeklődési körödet, és ehhez igazodva listázzák neked a reklámokat az oldalak.
Ha te szereted a gördeszkázást, és ilyen oldalakat látogatsz, a felmérések alapján neked az oldalak ilyen tematikájú reklámokat fognak megjeleníteni.
Ha ennyire zavar a kutakodás, már rég eltűnhettél volna a netről, mert nem a Google az egyetlen ami téged figyel és az alapján von le következtetéseket. Ott van a Facebook, ami még agresszívebb ettől, és sok-sok oldal is megteszi a maga módján ezeket.
Amíg a magyar jogszabályok megengedőek a letöltéseket illetően, téged nem fog senki felelősségre vonni, ha nem léped túl a törvényben szabott korlátokat.
Valamit keversz. Az OLDALletöltések figyelése azért kell, hogy lássák milyen oldalakon jársz, ez alapján felmérjék az érdeklődési körödet, és ehhez igazodva listázzák neked a reklámokat az oldalak.
Nekem már elegem van a reklámokból, egy oldal sincs, ahol ne látnék. Még a youtube klipek közé is tesznek (narancssárga vonal), na ezt is útálom.
Majd ha bejön a törvény, hogy semmit sem lehet letölteni az internetről, (zene, játék, film) és letöltenék egyetlen egy mp3 zenét, akkor máris az ajtómon kopogtatna a rendőrség. Ez jöhet nemsoká, ha már megtörtént az FBI megaupload eset. Sőt, már a filesonic sem működik.
És te pont a Google -tól tartasz? XD
SOPA, PIPA, ACTA.... És még ki tudja mi.
1-2 évet jósolok, és nem lesz értelme annak, hogy 1 megabitnél nagyobb internetcsomagra fizess elő.
Amúgy eljön az "Internet sötét középkora" én is tuti kiköttetem. Semmi értelme nem lesz azután.
A közösségi oldalak nem érdekelnek, ha egy két dologra kíváncsi vagyok, azt meg tudom nézni a könyvtárba is.
A fórumozásról meg le tudok mondani. Az internetes forgalmam jó részét csak a fájl csere teszi ki.
A külföldi tévésorozatok viszont hiányozni fognak. Magyarországon csak több éves késéssel vagy abszolúte nem mutatják be.
Igazatok van.
Meg még egy dolog, amit nem értek: 2%-al ment feljebb az áfa. Ez kb. 70 vagy 90 ft. Kifizettem a januári számlát. Februárban megint küldtek, ekkor már 1000 forinttal ment feljebb az internet díja. Hogy van ez? Mert a számlán 27%-os áfa van. Az volt +90 ft. Akkor mi az a +1000 ft? Mert sehol sem hallottam, hogy emeltek volna még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!