Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok sok videót...

Miért nem tudok sok videót megnézni a Youtuben (az országom miatt)?

Figyelt kérdés

Azt írja ki angolul, hogy nem elérhető az én országomban.

Állítgattam már össze-vissza, USAra, LOndonra, Magyarországra, most nincs beállítva semmi lakhelynek. MIért nem jönnek be ezek a videók? Nem lehet valahogy kicselezni? Mert van ami csak 1szer van feltéve és pont az nem jön be.

Már nagyon idegesít, hogy oldhatnám ezt meg?

Köszönöm. Légyszives érthetően írjátok le, ne olyan kifejezésekkel, amiket én nem fogok érteni :)

2009. máj. 31. 01:51
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
A Youtube a géped IP címét nézni ezáltal beazonosítja, hogy te melyik országból vagy így sajnos nem lehet átverni.
2009. máj. 31. 02:45
 2/9 anonim válasza:
85%
ez a dolog az én agyamat is cseszi már nagyon. azt tudtam h az IP cím alapján tudja az országot de azt nem értem h miért nem lehet egyes videókat egyes országokban megnézni. =//
2009. máj. 31. 06:10
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

[link]

próbáld ki h.ide bemásold a videó linkjét nálam néha működni szokott,ez eltakarja z IP címet vagy valami ilyesmi nem értek hozzá...

2009. máj. 31. 08:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

van még egy ilyen oldal bár ezt még nem próbáltam...

www.hidemyass.com

3.voltam

2009. máj. 31. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél fel a gépedre két progit. Adobe flash player10 activeX, és adobe flash player10 plugin. Le tudod tölteni az internetről.
2009. máj. 31. 08:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: ezek fent vannak, sőt még csomó extra. Nem ilyen jellegű a probléma.

Különben nem értem mert régen még bejött a videó most meg már nem. De nagyon soknál ezt írja ki.

Ez akkora szemétség... :(

Nem is tudtam, hogy az IP-t nézi... köszönöm a válaszokat.

Ha valakinek van egyéb ötlete, hogyan lehetne ezt kicselezni nyugodtan írjon később is, ha érkezik válasz akkor vissza szoktam nézni.

2009. jún. 1. 01:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Még csak annyit, hogy nem értem a tegnap 08:10-es válasz miért nem 100%, az oldal tökéletesen működik, azóta már le is töltöttem a videót a gépemre.

Nem tudom annak, akinek nem tetszett milyen elképzelései vannak egy 100%os válaszról.

2009. jún. 1. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Zenei klippeknél van, hogy mondjuk csak ízelítő céljából töltenek fel amit később letiltanak a külföldiek szempontjából.Ez egy reklám gyakorlatilag.

Első voltam

2009. jún. 2. 17:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát ennek akkor nagyon örülök..... :D

De köszi, hasznos volt számomra ez is mert én nem tudtam :)

2009. jún. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!