Mi a véleményetek tendollarclick oldalról?
Figyelt kérdés
2009 óta vagyok fenn az oldalon,és most 2011 Október 2.-án összegyűlt 10ezer dollár amennyit össze kel gyűjteni az oldalon kattintásokkal. 60 nap az elbírálási idő,tehát a kifizetés,de még mindig semmi,nem is írnak,ha írok nekik.
pedig van egy lista ami folyamatosan mutatja hogy hétről hétre fizetik ki az embereket,szerintetek várjak még,vagy abszolút kamu az egész? pénzembe nem került,szóval nem vertek át,csak mégis most mi van? csinálom én is meg mások is aztán semmi értelme?
2012. jan. 31. 14:20
2/2 A kérdező kommentje:
nem ilyen laza válaszokra vagyok kíváncsi,hanem mondjuk akinek van tapasztalata is az oldalról,mert látom elég sok magyar felhasználó is van.
2012. jan. 31. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!