Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok küldeni körüzenet...

Hogyan tudok küldeni körüzenet véletlenszerűen?

Figyelt kérdés
úgy értem,ha küldök szöveggel emailt az országba minél több embernek véletlenszerűen,van erre lehetőség?de nem úgy hogy egyenként beírom az email-t hanem hogy automatikusan a rendszer elküldi mindenkinek akinek csak tudja.
2012. jan. 29. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A spam üzeneteket büntetik az accountod törlésével.
2012. jan. 29. 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:
ez érdekes,mivel sok külfölditől kapok baromság üzeneteket,és több ezer van még a listában rajtam kívül email címek akiknek küldenek,jelentettem kizártam őket,de ugyan úgy kapom akkor meg miért küldi folyton?
2012. jan. 29. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
amúgy bírom itt az emberek 90 százaléka nem is a kérdésre válaszol,mindent jobban tudnak mindent megmagyaráznak,de a kérdésre nem tudnak válaszolni bunkó parasztok ezért tart itt az ország.
2012. jan. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!