Emeltdíjas SMS szolgáltatás, amit küldenek az 100%-ba az enyém, hogyan?
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni,biztosan van valahol olyan,hogy veszek egy 3-4 ezer Forintért emeltdíjas sms-t,és ha valaki küldene rá sms-t,akkor amennyit küldtek rá,az 100%-ba az enyém.
Szóval,ez alatt azt értem,hogy nem akarom hogy csak 49-55%-ba legyek a szolgáltatóval,hanem fizetnék valamennyit 40-50 sms-ért,és amit küldenének rá az tisztán az enyém lenne.
Létezik ilyen,és ha igen akkor hol?
Magam nem csináltam ilyet, nem tudom, hogy az információim mennyire igazak, illetve mennyire aktuálisak, de tudtommal az emelt díjas szolgáltatásnál kell fizetni belépési díjat, havi díjat. Ezen felül a befolyt összegből csak részesedést kapsz, nem a teljes összeget. (És ezek nem pár ezer forintos nagyságrendűek.)
Ezért virágoznak az emelt díjas SMS-t tovább szolgáltató oldalak. Kis forgalom miatt a magas fix költségek miatt nem éri meg emelt díjas SMS szolgáltatást fenntartani. Így viszont a sok kis kis forgalmú oldalt ki lehet szolgálni úgy, hogy a fix költségeken megosztoznak. (Persze azért a továbbértékesítő cég is leveszi a maga hasznát.)
Meg vannak olyan feltételei az emelt díjas szolgáltatásnak, amit nem biztos, hogy mindenki teljesíteni akar. (Üzleti előfizetést, cég…)
* * *
Még az adományvonalak azok, ahol a szolgáltató nem nyerészkedik, hanem jóval kisebb összeget kér, de azért gondolom minimum a fenntartási, működtetési költségeket elkéri. Viszont ehhez külön kell szerződni és ennek is megvannak a feltételei. Az tuti, hogy a frissen létrehozott, vagy pár év óta lokálisan működő kft nem fog tudni élni ilyen lehetőséggel.
Olyan nincs, hogy 100%-ot kapj meg. A szolgáltatók sem hülyék.
Mellesleg mégis mi a különbség aközt, ha 100 SMS-ért fizetsz 5000-et, aztán a 100 Ft-os SMS díjból mind a tiéd, vagy nem fizetsz előre, hanem a 100Ft-ból csak 50-et kapsz meg? A szolgáltató így is úgy is leveszi a hasznát, nem tökmindegy, hogy előre vagy sms-enként fizeted neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!