Klanhaboru csit vagy hack vagy csalás vagy kód létezik ilyesmi?
Figyelt kérdés
és honnan lehet letölteni vagy legalább mi a neve?és próbáltűtok már?2012. jan. 25. 18:55
1/10 anonim válasza:
Cheater...
Ti vágtátok tönkre a Quake 3 Arenát is, mert képtelenek vagytok becsületesen játszani. Akkor NE játsszatok!
2/10 anonim válasza:
klánháború csalás elvileg nincs
de csalás nélkül is lehet játszani, én 14 évesen is "ott" tudtam már lenni...
vegyél pp-t, azzal könnyebb
olvasd a súgót
legyél akív
és farmolj
akk menni fog:)
3/10 anonim válasza:
inkább tanuljál meg becsületesen játszani!
4/10 anonim válasza:
Találtam egyet, de nem biztos hogy működik, itt meg lehet nézni:
5/10 anonim válasza:
Itt is van egy, de ehhez nincsen letöltési kód:
6/10 anonim válasza:
8/10 Camper03 válasza:
" [link]
Ez tényleg csak jelszavakat lop, én kipróbáltam és úgy menekültem meg, hogy be voltam lépve, és kértem egy másik jelszót. NE HASZNÁLJÁTOK, ÁTVERÉS!
9/10 GazdagZoli12576 válasza:
8-as!alapból rajohettel volna,hogy ez egy nagy szar :) ha pl beírsz a nevednek valami hülyeseget akkor is elfogadja :)) mar ennyiből is ra lehet jönni,hogy ez szar.a masik meg,hogy szerintem a kerdező nem arra volt kivancsi,hogy nektek mi a velemenyetek arrol,hogy hogyan kell jatszani :) ez az ő dolga.ha neki csalással elvezetesebbek a jatekok akkor ez van :)
10/10 anonim válasza:
ACABMészy a kérdező tanuljon meg becsületesen játszani???
Te hogy találtad meg ezt??Csak nem beirtad, hogy klanhaboru csalások??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!