Tudtok küldeni linket ahonnan letudom tölteni gyorsan a COD MW3-t?
thepir@tebay.org
itt legalább nincs kamu infó a seed -ertek számáról.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Ember esze megáll :D
Ha egyszer lassú a neted nem fog gyorsabban jönni semmi.Nem az oldalakkal van baj hanem nálad.Ha meg annyira gyorsan kellenek a játékok vedd meg.
Mivel a fogalmazás ugyan az valószinűleg azt is te írtad,ezért linkeltem be.
A 2Mb-os neted meg tudod mennyire gyors...XD.(úgy 5 éve amikor még jobb nem volt nekem is olyan volt- elárulom 1 6GB-os játék 2 napig jött.)Tehát dicsekedj csak a 2MB azaz 200kb-os neteddel.(te infó zseni :D )
"Nem dicsekedtem, hanem mondtam..."-akkor rosszul fogalmaztál mert számomra ebből " minden jön 1,5-2mb-al, ez kérlek szépen 200kb/s..... Lassú a netem azért?... persze..." nem a te állításod jön le.Inteligenciám pedig van.De tudod:hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni!Semmi konkrétat nem írtál.Csak 1 kategóriára nem valószinű a lassulás.
Baránőm van.A 10-en éves még stimmel 1 évig.
Az meg h "Mintha ez venné körbe a világot te...",Üdv. a 21. században.Minden ez körül forog.Szinte mindenhol ott a technika,informatika stb.
Lehet h van életed,de milyen?biztos nagy társasági lény lehetsz.
Alapvető ismeretekkel nem rendelkezel a témában ezért is teszel fel ilyen kérdéseket.
Szerintem kár vitatkoznod a kérdező teljesen érthetően leírta, hogy általában 2mb-al jönnek a cuccok neki (azaz 2mb/s). 19 éves létedre elég gyenge a szövegértésed.
Válaszolok a kérdésre is, normális torrent oldalakról töltögessél és akkor lesz 2mb/s. Pl: ncore, bithumen, beload. Ha nincs egyik sem akkor piratebay, bár itt gyakran leesik a letöltési sebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!