Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudnám letölteni...

Honnan tudnám letölteni azokat a rajzfilmeket amik a 90-es években mentek a Nickelodeonon, magyarul?

Figyelt kérdés

Pete és Kis Pete

Hódító hódok

Kenan és Kel

Hey Arnold

stb...

http://www.youtube.com/watch?v=g6_4oBcS9JA

2012. jan. 24. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Spongya Bob még hagyjám, de múltkor bekapcsoltam a Cartoon Network-öt és valami szuperhősös animációs film volt, benne volt Superman meg valami óriás robot és épp valami roppant komoly csata volt a rajzfilmben, de olyan szar volt az egész, hogy csak röhögni tudtam rajta, erre reklámszünet és hatalmas eltúlzott effektusokkal jön be a rekláma valami új animációs csodának és bemondják, hogy ez a "Generátor Rex!" na bazze itt estem le a székről.

Ilyenkor arra gondolok, hogy én is kiutaznék Hollywood-ba vagy Japánba, előállnék egy nézhetetlen szarral és elnevezném mittudomén "Rotakapa X!"-nek és milliomos lehetnék. XDDDDD

2012. jan. 26. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez a "mostani rajzfilmek szarok" úgytűnik globális vélemény, mert bemész bármilyen youtube videóra amiben régebbi rajzfilmekről van szó pl. Pindúr Pandúrok vagy Samurai Jack és rengeteg angol nyelvű hozzászólás van, hogy a mostani Cartoon Network-ön szarok mennek.

Csak kérdés, hogyha ilyen szarok, akkor miért éri meg gyártani őket? Nem tudom a fiatalabb gyerekek közül hánynak néznek ilyeneket, de olyan ismerőseimnél ahol van kisgyerek, egyik se nézi ezeket a mesecsatornákat, hanem interneten lógnak meg facebook-on marhulnak, inkább ilyen régebbi rajzfilmekből készült filmeket szeretnek pl. Vasember, azok már tényleg igényesebbek, mint ezek az animációs szörnyedvények.

2012. jan. 26. 20:18
 13/15 Stan-dard válasza:

Szia, a neten szörfözgetve találtam egy youtube csatornát, ahol egy srác feltöltögeti magyar feliratosan a Pete és Kis Pete sorozatot. Szinkronosan biztos nincs meg sehol, feliratosan is csak itt találtam meg.

http://www.youtube.com/user/peteeskispete

Imádtam ezt a sorozatot, jó hogy valaki még emlékszik rá :)

2013. febr. 4. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyik hozzászóláshoz: A Round House-t, az Invader Zim-et, a Butt Ugly Martians-t, a Pelswick-et, a Figure It Out-ot, az Are You Afraid of the Darkot és a Double Dare-t sosem adták itthon. (Zimért külön kár...)

Másik hozzászóláshoz: A Robot Chickennek semmi köze nincs a Kablamhoz. A Robot Chicken felnőtteknek szól és az Adult Swimen megy, míg a Kablam gyerekeknek szólt és a Nick adta.

2017. nov. 5. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Torrenten szerintem fent van mind. Mondjuk ez az oldaltól is függ, pl. Piratebay-en nem biztos, hogy magyarul megtalálod az általad megnevezett sorozatokat (sőt, nagyon valószínű, hogy ott csak angolul lesznek fent). De ha mondjuk magyar torrent oldalon nézed meg, pl.: Ncore, akkor lehet, hogy találni fogsz részeket a műsorokból, általában fel szokták tölteni.
2018. márc. 2. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!