Azt akarom tudni hogy ha 25MB/s netem van akkor miért tölt csak 3MB/s al és fel pedig max 450-500kb/s al amúgy T-Homos vagyok és nincs vele gondom csak nem értem hogy miért nem tudom kihasználni a sáv széleségemet mikor torrentezek?
a szolgáltatók bitben adják meg a sávszéllességet, a programok meg bájtban adják meg
1 bájt= 8bit
1 megabájt= 8 megabit
3 megabájt= 24 megabit
Azért torrentnél azt s vedd figyelembe hogy a másik oldal sebessége is bejátszik.
Szóval te hiába tudsz 25 el tölteni le ha én neked csak 5 megával tudom fel tölteni, és persze fordítva is igaz ha te 5 el töltesz fel de én csak 1 el töltök le.
Szóval a torrent nem a legjobb sebesség mérésre vagy nézz egy olyan seedet ami valószínüleg fullos sebeségű lesz pld valami linux disztribució
Ha pedig feltöltést is nagyobat akarsz vagy ugyan olyan nagyot azt meg kel fizetni rendesen
egyes szolgáltatoknál azonos a le és feltöltés vagy viszonylag nagy a fel
viszont vagy a letöltés is kicsi vagy elég drága
gondolom ti is kérhetitek de ahol nincs csomagbang ott aztán igazán sokat kel fizetni ilyen mulatságért
szerintem nem olyan rosz a feltöltésed hogy problémáznod kelene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!