Mi történt az online filmek .huval?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 23:11
1/3 anonim válasza:
Ha a Megavideora hivatkozott a tartalma, akkor rosszul járt, mert az összes anyagot megszüntették. Ha nem, lehet tart a jelenlegi megmozdulásoktól, razziák után meg szokták húzni magukat a maradék oldalak. Vagy pedig átcsoportosítás van, vagy anyagot gyűjtenek, vagy lehet le is írják mi van velük. Vagy csak regisztrált tagnak érhető el a tartalom.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak előtte még töltöttem róla reg nélkül most meg semmi nincs ott.Üresség jön be...
2012. jan. 23. 23:47
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem az egy dolog hogy ne töltsük le ezt még meg is értem,de úgyis letöltjük ezután is csak máshogy,kerülővel,de nézni miért nem lehet online,azzal mi a bajuk?Kinézem a jogokat belőle?Haza esek a munkából,jó lenne megnézni egy sorit vagy egy filmet pihenésképpen,nem a vv5-t főműsoridőben,miért kell ezt a kis örömöt is elvenni,a végén az időjárást se nézhetjük meg a neten,nem oszhatok meg egy verset egy fórumon,mert lecsuknak,szánalom,iyen fejlett technika mellett vissaztérhetünk a videótékékhoz,VHS kazettákhoz,középkor 2012 ben,szánalomland.Biztos nem elég egyeseken az pármilla dolcsi ami bejön nekik a szerzői jogokból.Szopjanak le egy szekérnyi apró majmot.
2012. jan. 23. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!