Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azt szeretném meg kérdezni h...

Azt szeretném meg kérdezni h hogyan tudom meg osztan a UPC-s internetemet az asztali gépemről a laptopomra?

Figyelt kérdés

2012. jan. 23. 09:19
 1/5 Antimod ***** válasza:
Igen, kell hozzá egy router. Kissé nyögvenyelős a beüzemelése, de nekem is sikerült, így van remény. ;)
2012. jan. 23. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem nagyon szépen köszönöm

Máshogy nincs rá lehetőség pl. LAN kábel?

2012. jan. 23. 09:50
 3/5 tamasoft ***** válasza:

Van lehetőség egy hibrid megoldásra is, de inkább a routert javaslom, mert az kb. 5-8 ezer Ft, és nem kell vele sokat szórakozni, pár perc alatt beállítod, és minden OK!

Azért a hibrid megoldásról: Az asztali gépbe 2 hálókártya kell, az egyik adott, amit most is használsz. A másik a kifelé menő jelet biztosítja a laptop felé. Kell még egy ún. "UTP keresztkábel", amivel összekötöd a laptopot az asztali géppel. Az asztali Windows-ba van egy spec. beállítás, az internet megosztásáról, és ott össze lehet lőni a kettőt. Nagyon bonyolult, idejétmúlt, és az asztali gépnek be kell kapcsolva legyen, ahhoz hogy a laptop is kapjon netet.

2012. jan. 23. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2012. jan. 24. 09:15
 5/5 Antimod ***** válasza:
Négyezerért vettem routert, újra kellett indítani a modemet hozzá, de lekopogom, azóta semmi gond nincs vele, és UPC-s a net nálunk is.
2012. jan. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!