Így lehet több karakterem bármiféle nyom nélkül?
Adott egy játékszerver, ahonnan kibanoltak. De itt nem csak simán az IP-t banolják, hanem azt hiszem a DNS-t, de lehet hülyeséget írok. Szóval nekem van ezen a szerveren 2 karakterem. Mivel tilos több karakterrel játszani, így van egy rendszer, ami kiírja, ha egy DNS címről több karakter is regisztrált. Van itthon 2 mobilinternet(telenor/vodafone). Ha én a telenoros internetet használva regisztrálok egy új karaktert, és azt csak a telenoros nettel használom, akkor ha felmegyek a vodafonos nettel a másik karakterrel, akkor elvileg nem érzékeli ez a MultiAcc rendszer, mivel a 2 nethez semmi köze egymáshoz ugye?
Egy gépről szeretném használni a két netet és a két karaktert(persze nem egyidejűleg), de ha a gépnek is köze van hozzá, akkor megoldható lenne két gépről. Tehát a lényeg: egy gépről 2 mobilinternetet használva lesz-e kapcsolat a 2 karakter között?
A DNS-es rész hülyeség, a többi az kb jó.
De alapból a mobilneten más-más IP-t szokott osztani a rendszer, szóval még csak cserélgetni sem szükséges a kártyákat. (Bár úgy a biztosabb.)
Arra viszont vigyázz, hogy a 2 karakter közötti tranzakciókkal könnyen le lehet bukni bárhol!
IP-n kívül meg az ilyen "összefüggéseken" kívül mást nagyon nem tudnak nézni, bármilyen játék is.
(Bár esetleg az adott kliens programnak is lehet azonosítója akár, de ezt erősen kétlem....)
Ha megadod milyen játék, szerintem még abból nem lehet "gond".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!