A facebook nem enged belépni, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Próbálok belépni , beírom jelszavam , e-mail címem és ezt írja ki :Your account has been temporarily suspended
Suspicious activity has been detected on your Facebook account and it has been temporarily suspended as a security precaution. It is likely that your account was compromised as a result of entering your password on a website designed to look like Facebook. This type of attack is known as phishing.
2012. jan. 21. 20:38
1/9 anonim válasza:
Fel lett függesztve biztonsági okokból a profilod mert egy adathalász oldal áldozata lettél.
2/9 anonim válasza:
Szóval ez a facebook egyik hátránya, ha még1x valaki kérdezné 1000x-re!
3/9 reni90 válasza:
helo.velem is ez történt,és mit tehetek ilyenkor,vagy már nem is fogom tudni használni a facebookomat?ha tudtok segitsetek,légyszi.
4/9 coleman5324 válasza:
valaki megtudná mondani esetleg h mennyi időre szól ez a felfüggesztés?
5/9 anonim válasza:
Addig míg a fész nem kreál neked egy kis képes tesztet min végig kell menet.Fel fog tenni kérdéseket hogy kik vanak a képen és azokat kell bejelölgetned.Mikor végigmentél rajta sikeresen meg kell adnod uj jelszót.Kb fél óra volt mikor havernak csináltam.
6/9 anonim válasza:
Hello. Meddig volt ez a gond nálad? Mert mostanában nekem is ezt csinálja, és pár ismerősömnek. Kérlek ird meg mi lett a végeredmény.köszi
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nézd már régóta meg csináltam szóval csak folyamatosan lépj tovább addig amíg el nem jutsz addig amíg ki nem hoz képeket az ismerőseidről be kell jelölni hogy kik vannak azon !
2012. márc. 17. 23:41
8/9 anonim válasza:
engem se enged belépni. ugyanez a szöveg de nekem nem csinál fényképes ellenőrzést. és nem enged rákattintani a get facebook security extension-re sem.
9/9 anonim válasza:
nekemis ugyanez volt de először a képeset hozta be és mostmár nemtudok likeolni se kommentelni..most akkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!