A Facebook-on ha valaki letilt engem, akkor hogyan lehet a tiltást feloldani vagy már sosem?
Szóval van egy lány, de külföldi és szimpatikus nekem, de csak ismerkedni szeretnék vele levelezni, de a lány Szerb és én csak fordító programon keresztül írtam meg neki a rövid levelet mert nem tudom a nyelvet csak egy kicsit, de közbe én is lány vagyok, de ne értsetek már félre, mert nem vagyok leszbi és eszembe sincsen semmi ilyen dolgot csinálni, de a lényeg az hogy visszaírt hogy nem akar vissza igazolni engem és letiltotta az adatlapját és így nem tudok semmit se róla és ezt hogyan lehet feloldani, hogy legalább olvassam az adatlapját és képeit.
Légyszi légyszi valaki segítsen már vagy örökre leleszek tiltva már??
Már regisztráltam más névről, de azt írja ki hogy csak ismerőseivel osztja meg az adatját.
De én nem csináltam neki semmit, csak bejelöltem és üzit küldtem neki.
Peti válasza:
Beírod a nevét a keresőbe, majd nyomsz egy Alt + F4 billentyűkombinációt.
De mostan ténleg hogycsak azt kell beirnom hogy Alt + F4 ??:)
De ténleg neszórakoz velem már légyszi.:(
De amugy köszi haigaz lesz.:))
Jaj hát eltünt minden és ujra kellett kinyitnom az ablakot és itt a Gyikot is.
De ott vot a neve böngészőbe és ugy csináltam ahogyan mondtad hogy Alt gombot tartottam nyomva és F4 megnyomtam és eltünt minden.
Ptóbáljam meg többször?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!