Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor lesz mindenkinek faceboo...

Mikor lesz mindenkinek facebookon idővonala?

Figyelt kérdés
Régebben azt mondták hogy december 22 de nem lett olyan mindenkinek..
2012. jan. 21. 18:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az elején én is ódzkodtam a timeline-tól, de egyre több ismerősömnél láttam, és úy döntöttem kipróbálom. Nekem nagyon bejött, a hasonló eseményeket rendszerezi, és sokkal átláthatóbb, sokkal szinesebbé lehet tenni az oldalt ezáltal.

Egyébként a saját bejedzéseidet amiket nem akarsz megosztani, de mégis megjelenik az oldaladon ki lehet törölni, vagy beállítani, hogy csak te lásd. Szerintem nem árt, ha az ember egy kicsit rugalmas, mert nem minden újítás rossz.

És igazat adnék néhány előttem szólohoz, hogy az oldal szerkesztőinek joga van a változtatáshoz, és akinek nem tetszik, nem muszáj az oldalon maradni. Van ehelyett 1000 másik hasonló oldal is... De én azt gondolom, hogy aki eddig facebookoozott, az nem fog ennyitől elmenekülni az oldalról :D

2012. ápr. 2. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!