A videoplayer.hu-n a videó nézése közben a videó töltése megugrik és a videó úrjaindul, mit tegyek hogy megoldjam a problémát?
Figyelt kérdés
A böngészőmet ujraraktam ,a flash playerem is,és kitöröltem a temp könyvtárakat,de a probléma továbbra is fennt áll!2009. máj. 27. 20:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez a probléma magától megoldódik, ha újratelepíted a gépet. Nekem is volt ilyen problémám, és re installáltam a épet, és láss csodát! Megoldódott a probléma!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,,de esetleg valami más lehetőséget nem tud senki ajánlani?
2009. jún. 14. 12:04
3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám van,és egyszer mikor teljes képernyővel akartam filmet nézni,folyton megugrott,vagy el sem indult-.-...Visszaraktam kicsire,rákattintottam az előzményekre újra benyomtam Pl.:szem part1-et nézted és megugrott akkor előzményeknél megjelenik arra rákattintasz és láss csodát nekem elindította és úgy meg sem ugrott...Lehet véletlen,de eddigi filmeknél amik előtte megugrottak,bevált:D De olyan is volt,hogy egy másik oldalról léptem rá a linkre(Eszeveszett Bir. part1 :D) és úgy is működött:D
4/4 anonim válasza:
Nekem is egy olyan prolémám lenne hogy amikor nézek egy anime sorozatot ott vagy az elején akad ki vagy pedig a közepén meg a végén nem értem talán le kellene frissíteni vagy valami FONTOS !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!