Miért látják a fotóimat azok, akik nem ismerőseim, hanem ismerőseim ismerősei?
Figyelt kérdés
Nem értem...MIÉRT LÁTJÁK ÉS TUDNAK HOZZÁSZÓLNI A FOTÓIMHOZ, AZOK, AKIK NEM AZ ISMERŐSEIM, HANEM CSAK EGY ISMERŐSÖM ISMERŐSEI???? Azért vagyok ennyire kiakadva, mert feltettem egy privát képet, amit a baráti körömben lévőknél gondoltam hogy láthatják, privát fotók. Erre hozzászól egy ismeretlen gyerek, akit utálok, egy hatalmas kocsog tapló aki látja a képeimet és hozzászól, miközben nem is az ismerősöm, csak az egyik ismerősöm ismerőse, és pont azt nem akarom hogy ő lássa! nem állítottam át semmit jó rég óta? Hogy kerül ez ide? és hogy tudum beállítani hogy csak az ismerőseim láthatják???2012. jan. 20. 21:50
1/4 A kérdező kommentje:
öhm....facebookon :D
2012. jan. 20. 21:59
3/4 A kérdező kommentje:
de mindenhol megnéztem, és mindenhol "Friends"-re van beállítva!
2012. jan. 21. 12:17
4/4 anonim válasza:
Az adatlapodon vagy a fényképalbumaidban is, külön - külön is beállíthatod, hogy ki lássa a képeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!