Miért nem engedi a facebbok a videók és képek feltöltését azon kívül hogy egy nagy rakás sz@r?
Figyelt kérdés
A képfeltöltés megáll 90%-nál kb. míg a videóra csak azt írja hogy
These videos are still processing.
Kérjük térj vissza erre az oldalra a későbbiekben, hogy megnézd mennyit haladtak.
Másnál is előfordult?
2012. jan. 18. 21:27
2/9 A kérdező kommentje:
Egy helyesírási hiba amit elkövettem mert veled ellentétben ember vagyok :). Legtöbbször a Facebook szó leírásakor követem el ezt a hibát.
2012. jan. 18. 21:41
3/9 Vérgibbon válasza:
Kedves kérdező, te nem vagy ember. Ember a hiányosságodra való közlést megköszön. Egyébként a kérdésedre a válasz benne van a kérdésedre. "azon kívül hogy egy nagy rakás sz@r?" sz@r-ba nem lehet képeket, videókat feltölteni.
4/9 Vérgibbon válasza:
Egyébként a kérdésedre a válasz benne van a kérdésedben
5/9 A kérdező kommentje:
Ha normálisan fejezte volna ki magát akkor megköszöntem volna és ha már idetévedt akkor azonkívül hogy közli velem a hiányosságaimat, megpróbálhatna választ adni a kérdésemre.
2012. jan. 18. 22:59
7/9 anonim válasza:
Egyébként mennyi ideig hagytad, hogy küzdjön?
8/9 anonim válasza:
Meg ha csúcsidőbe próbáltad, lehet eldugultak a szerverek.
Néha csinál nekem is olyat, hogy nem megy el a poszt.
9/9 A kérdező kommentje:
3-4 óráig hagytam, de majd megpróbálom most is, köszönöm.
2012. jan. 19. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!