Az hogy lehet hogy netezni nem tudok mert nem hoz be semmi oldalt (egyik böngészővel sem, de skype-ni tudok?
Figyelt kérdés
Ez a baja a haverom gépének! Értelmes válaszokat!! Mi lehet a baja mit csináljon vele?2012. jan. 18. 17:47
1/6 anonim válasza:
Támad a SOPA! (aki érti, röhögjön)
Amúgy:
1: Másik böngészővel megy?
2: Router?
3: Böngészési adatokat törölted?
G.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam másik böngészővel, van routerem is meg a böngészési előzményeket is töröltem de még mindig semmi!
2012. jan. 19. 15:02
3/6 anonim válasza:
Másik gépen, ugyan azzal a routerrel meg a net?
Ha nem marad más, nézd meg mondjuk egy Hiren's Boot CD-vel, hogy akkor van-e net.
G.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ugyanazon a routeren megy a net!
2012. jan. 19. 18:52
5/6 anonim válasza:
Akkor valszeg a gép a gond.
Tölts le, írj ki egy példányt a fenti programból (ingyenes) és ha úgy sincs net, akkor szvsz. hardver.
Esetleg előtte megnézheted a hálókártya beállításait is.
G.
6/6 A kérdező kommentje:
Letőltöttem azt a programot amit írál és így mostmár van netem! Köszi a segítséget! ;-)
2012. jan. 20. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!