Ahhoz hogy lehessen internetezni a mobilommal kell valamilyen előfizetés?
Figyelt kérdés
telenor szolgáltató2012. jan. 17. 17:39
1/5 anonim válasza:
Nem árt ha van. Nekem pl. Klikk szolgáltatás. Első 3 hónap ingyenes, utána havi 999Ft. 100MB adatforgalom, (szerintem böngészésre, hírek olvasására, facebook bőven elég) de ha túlléped akkor sincs túlszámlázás, hanem felezik a sebességet. De sokféle előfizetés közül választhatsz. Ha nincs semmilyen, a gatyád is rámegy. Lefordítva, úgy nagyon drága. :)
2/5 anonim válasza:
Ha van benne wifi-vevő, akkor nem kell, viszont azzal nem tudsz mindenhol netezni, csak otthoni wifi-adóról, vagy nyílváson wifi-adókról (pl.: Mcdonalds-okban).
Ha van 3G a mobilodban, akkor szolgáltatónál havi előfizetést érdemes venni, mert havi előfizetés nélkül drága a netezés telefonról. De ha havi előfizetésed van, akkor se tudsz korlátlanul netezni, mert csak pár 100 mega adatforgalom foglaltatik bele általában az előfizetésbe, ha túlléped ezt az adatforgalmat, akkor már nem tudsz többet abban a hónapban netezni, max csak nagyon lassan.
Összefoglalva:
Okostelefonnal + pár ezer forintos havi előfizetéssel mindenhol tudsz netezni korlátozottan.
Okostelefonnal előfizetés nélkül csak wifivel tudsz, de ott korlátlanul ingyen.
3/5 A kérdező kommentje:
de ez nem okostelefon
2012. jan. 17. 18:28
4/5 anonim válasza:
Akkor maximum híreket tudsz rajta olvasni, meg emailt, msn-t stb... szóval szöveges-képes oldalakat tudsz rajta nézegetni , de azt is csak lassan és drágán.
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom. de van rajta külön facebook , youtube , gmail és nekem pont ezek kellenek. csak nincs rajta pénz , ezért nem enged felmenni a netre.
2012. jan. 17. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!