Hogyan készítsek forumot?
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan készíthetnék akár külön forumot akár a honlapomhoz bár egy külön forum jobb lenne mint ami mondjuk a szervereknek van.Tudom azt mondanátok hogy jaj de hát azok hostosak de nem amelyik nem az annak is van rendes foruma ahol lehet topicokat nyitni,szobákat csinni és moderálni meg stb.Nem php alapu forumot szeretnék mert ahoz még nem értek annyira hanem egy elöre elkészített forumot amire regelek, testreszabom és kész és én vagyok a forumgazda.Ha tudtok segiteni vagy válaszoljatok ide, vagy vegyetek fel skypeon.
Skype nevem:kuvuki.janos
akkor nem inkább oldalt szeretnél csinálni?
tölts le valami oldalszerkesztőt
Ajajaj, sok itt a fogalomzavar de nagyon. Vannak ingyenes fórummotorok (php alapúak, de php-hoz nem kell értened ettől még), amelyeket tárhelyre fel lehet tölteni és bekonfigurálni hogy neked jó legyen. De a kérdésed alapján kötve hiszem, hogy egy ilyet használni tudsz. Azért itt egy lehetőség:
[link] elég részletesen meg is van magyarázva mit hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!