Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mondanátok véleményt a t-home...

Mondanátok véleményt a t-home szolgáltatóról?

Figyelt kérdés
/internet/ telefon/ TV
2012. jan. 15. 14:22
 1/5 anonim válasza:
undorító, felháborító. Mi 10 mb/s-os netet vettünk tőlük két éves hűségnyilatkozattal, és soha nem jött 2,5-nél többel, ráadásul állandóan szakadozott meg elment napokra. Nagyjából harmincszor hívtuk fel az ügyfélszolgálatot, és mindig ugyanazt a dumát mondták, hogy ellenőrizzük a kábelt meg a csatlakozást stb. Természetesen továbbra sem működött a dolog és mindig elmondták, hogy márpedig a hiba nálunk van, mi rosszul csináljuk, nem ellenőrizzük rendesen, "biztos, hogy jól áramtalanítottuk a készüléket?" stb. Olyan másfél év után kaptunk egy levelet, hogy a t-online hálózatfejlesztésének köszönhetően a körzetünkben a 4mb/s-os hálózat kapacitását 15 mb/s-ra növelték. Vagyis úgy fizettettek velünk évekig egy 10mb/s-os csomagot, hogy a rendszerük nem is volt rá képes. Amikor bementünk reklamálni, hogy ezt mégis hogy képzelik, akkor meg egy betanult szöveget mondat fel az ügyintézők szenvtelen arccal, mintha egyszerűen nem értenék, hogy mi a problémánk. "Az önök körzetében a hálózatot 15 mb/s-ra fejlesztettük, így a 10 mb/s-os szolgáltatásunk elérhető, és milyen jó, mert így önöknek szerződést sem kell módosítaniuk, hiszen ezt a csomagot fizetik" és hasonlók. Egyszerűen nem akarták meghallani, hogy milyen alapon adtak el eddig egy olyan szolgáltatást, amit nem tudtak műszakilag. Ezután megpróbáltunk elmenni a fogyasztóvédelemhez, de azokat meg egyszerűen nem lehet elérni. Szóval a hűségidő lejárta után úgy rúgtuk ki őket, mint a szart, és a telefont is megszüntettük velük. Átmentünk a fibernethez, ami nagyon jó szolgáltatást nyújtott, csak aztán a UPC felvásárolta és ez meg megint szar. (bár nem annyira, mint a t-online volt)
2012. jan. 15. 14:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm , én UPC vagyok kb 30 éve. A haverom akar t-homet.De nem tudom lebeszélni.Hát akkor igy járt.
2012. jan. 15. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
a körzettől függ nekem semmi gondom vele , tökéletesen működik , -az ip tévés csomagot kell választani , az az árba verhetetlen
2012. jan. 15. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Pécsett lakunk
2012. jan. 15. 15:21
 5/5 anonim válasza:
szerintem az, hogy milyen módszerekkel dolgoznak nem körzetfüggő. Első voltam.
2012. jan. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!