Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » IWIW-en már nem kell meghívó...

IWIW-en már nem kell meghívó a regisztráláshoz?

Figyelt kérdés
Mikor fedezték fel, hogy marhaság a meghívós rendszer?

2012. jan. 15. 08:06
 1/4 csibexke válasza:
100%
szerintem amikor koppintották a facebookrol a külsöt....
2012. jan. 15. 09:30
 2/4 2xSü ***** válasza:
100%

És te mikor fedezed fel, hogy az IWIW meghalt? :-)

Viccet félre téve: Szerintem ezzel is próbálják lassítani a zuhanást, illetve idomulnak a Facebook-hoz.

Amúgy technikai oldalról van ráció a meghívásos rendszerben, hiszen így könnyebb visszakövetni a kamu regisztrációkat. Ha egy illetőnek már a negyedik – 1 ismerősös, profil és egyéb tevékenység nélküli – ismerőse küld SPAM-et, zaklat másokat, akkor 99%, hogy a meghívó a ludas a dologban. (Az más kérdés, hogy itt is ki lehet játszani a rendszert.)

2012. jan. 15. 09:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Az IWIW kihalását nem vettem észre, mert nem vagyok tag (nem is voltam, mert nem vagyok híve a magánéletem internetre való feltöltésének - Facebook-hívő sem vagyok). Most is csak véletlenül láttam meg egy sort, "regisztrálj az IWIW-re" - kiváncsiságból odakattintottam, és simán engedte volna a regisztrációt.

A meghívó rendszer úgy kijátszható, ahogy akarod - ahogyan a jelenleg is meghívásos rendszerek is simán kijátszhatók. Számomra nem a meghívás - vagy a jujjjezafacebookoldalamfeltöltömazösszesnyaralásképetésagyerekekpucérképeit - teszi értékessé vagy érdekessé az oldalt, hanem a tartalom. És számomra sem az iwiw, sem a fb nem elég érdekes. A barátaimmal élőben/telefonon tartom a kapcsolatot, kutyámmal élőben sétálok-futok, farmot meg nem akarok az interneten, és az indián nevem sem érdekel. :)

Köszönöm a válaszokat :)

2012. jan. 16. 06:48
 4/4 2xSü ***** válasza:

> És számomra sem az iwiw, sem a fb nem elég érdekes

Látod én meg pont ezért vagyok fent aktívan. Próbálok értelmes, hasznos tartalmat „előállítani”. Több – offline – közösségnek hoztam létre olyan csoportot, oldalt, alkalmazást, ami megkönnyíti, kiegészíti a közösség kommunikációját.

> A barátaimmal élőben/telefonon tartom a kapcsolatot…

Vannak esetek, mikor a modernebb eszközök használata olcsóbb, egyszerűbb. Nálam pl. fut a Facebook Messenger, meg még pár barátomnál. Nekik SMS, 1 perces telefon helyett célszerűbb Facebookon keresztül üzenni. Ha ráér, ott van, azonnal tud válaszolni. Ha nem ér rá, elfoglalt, akkor később is látja, hogy mit üzentem neki, tud rá reagálni. Külföldön tartózkodó jó barátokkal is olcsóbb így tartani a kapcsolatot.

A Facebook egy eszköz. Lehet jól, ésszerűen, hasznosan használni, meg lehet hülyeségre is. A hiba nem a közösségi oldalakban van, hanem az emberekben.

2012. jan. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!