DeadlyMuffin kérdése:
Facebook like gyűjtés?
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan oldalt/oldalakat keresek, ahol lehet facebook like-olókat gyűjteni. Ezeket már ismerem: kattanj.hu, origoclick.com, like-gyujto.info hasonló oldalakat írjatok légyszives sürgős lenne!2012. jan. 14. 21:35
3/6 Lilu123 válasza:
Hali!
Én nem régiben találtam egy nagyon jó oldalt és pont a kérdésedre vonatkozik. Ha like-olod az oldalon található
weboldalak facebook profilját (1 kattintás, max.:2), akkor krediteket kapsz ajándékba, amit te is felhasználhatsz.
A felhasználás azért fontos, mert majd te is feltöltve a like-olni kívánt oldaladat kredit mennyiségeket kínálsz a tetszikelő embereknek. Tehát minél több like -ot nyomsz, annál több kreditet tudsz te is kiosztani a likeolóidnak. Extra kreditek beszerzésére is van lehetőség. Egyértelmű az oldal, könnyű használni. A regisztráció is 30 mp.
Nem csak face likeokat hanem youtube és twitter követőket is szerezhetsz.
Ezen a linken érhető el: [link]
4/6 anonim válasza:
Hát megnéztem az előző linket, de az nem müxik. viszont ez működik, nézd meg és kellemes gyűjtögetést! :) - [link]
5/6 Koppany mester :'D válasza:
Én nagyon sok oldalt kipróbáltam már de egyik sem működött de a klikkcsere.hu-t tudom ajánlani nagyon jo oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!