Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok csatolt fájlt...

Miért nem tudok csatolt fájlt feltölteni?

Figyelt kérdés
A Gmail azt írja ki, hogy "A problémát a hibás proxy vagy tűzfal okozhatja". Ha ráhúzom az intézőből a fájlt, akkor jó. Viszont a citromail-nél sem tudok csatolni, ott nem működik ez a módszer, de nem is ír ki semmit. Másik számítógépről jó. Próbáltam másik böngészővel (most Chromet használok), kikapcsoltam a tűzfalat, és a vírusirtót is letiltottam, de így sem működik.
2012. jan. 14. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
erika kérem,nem csak az a baj,hogy pl a citromail max 3 mb-os fájlokat bír el ?
2012. jan. 14. 17:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem hiszem, hogy ez a gond. Egyrészt, ha nagyobb méretű lenne, akkor vagy jelzi, hogy nem jó, vagy automatikusan óriás fájlként csatolja. Ki tudom választani, mit szeretnék csatolni, és akkor a csatolás átvált "X Töröl"-re, tehát meg tudom szakítani, de akármennyit várhatok, fel nem tölti. Másik számítógépről működik.
2012. jan. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!