Hogy van ncore-on a hit'n'run?
Miért lenne szívás?
Az arányos rendszernél sem törölhetted csak úgy, illetve de, csak akkor szívtál miatta elég nagyot.
Illetve itt sem csak 48 óra lehet, hanem ha 1.0-áig seedeled az is jó.
Sokkalta egyszerűbb mint annó, amikor azt is vissza kellett tölteni, amikor leszedtél egy 200 GB-s pakkot.
(ha csak nem volt brutál jó arányod ill. nem volt ingyenes a torrent)
Annyi a lényege, hogy a letöltött torrent össz-vissz legyen bent a kliensben Seedelős fázisban 2 teljes napot (nem muszáj egyhuzamban) PLUSSZ az általad letöltött torrent fájl méretének a 0.4x -ese órában!
Tehát ha pl. letöltesz egy 50 GB-os torrentet, akkor azt 48 órán át Seedelned kell + (50 x 0.4 = 20) tehát még +20 órát. Összesen 68 órát, az nem egész 3 nap!
Egyébként meg az nCore nickneved, rangod, pontjaid,feltöltésed, helyezésed stb.. sorban találsz egy [Aktivitás] menüpontot, amire ha rákattintasz, akkor pontosan ki fog jönni, hogy melyik torrented vár még Seedelésre illetve mennyi ideig kell még bent hagynod.
De aki kap hit'n'run-t annak pontosan ez a szabályzat az orra alá van nyomva, csak rá kell kattintani a linkre.
Nem űzök sportot abból hogy kérdéseket válaszolok meg, az eddigi pár hozzászólásom vita tárgya volt ill. valamire a nemtetszésemet fejeztem ki, mert úgy éreztem hülye választ kapott a kérdező. Erre a kérdésre véletlenül akadtam rá a google által, s mivel nem láttam egyetlen teljes választ sem, gondoltam megosztom azokkal akik esetleg még nem tudják.
De ha te mondjuk arra a 4 szóból válaszolt, de 78%-os válaszból jobban okultál, akkor emelem kalapom előtted!
Bár gondolom fogalmad sem lehet a fentebbi válaszom helytállásáról sem, ha ilyen botorságért vetted a fáradságot és (újra) beírtál ide!
Azok. Fenn vagyok, maradok is, már csak azért is, de a staffot asszem még senki sem küldte el úgy a @va anyjába mint én :) És még ő kért elnézést.
Szemét egy bagázs én mondom, egyik staff-moderátor bunkóbb mint a másik, tipikus magyarok, ha az ő kezükben az irányítás mindenki más le van szarva. Amint lesz jobb oldal megyek onnan, de sajnos kihasználják, hogy az ember nem talál jobbat magyar oldalakon :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!