Miért van annyi perverz idióta a chat.hu-n?
Nem akarok semmi komolyat, de ha akarnék, akkor sem lenne semmi, mert mindenki tök hülye.
Átlagos beszélgetés.
Vki: hy
Én: szia
Vki: megnézed ahogy kiverem webcamon
Én: (kilépek)
Ez nagyon idegesítő, mert nem találok olyanokat a neten, akikkel lehet beszélgetni.
Én chat.hu-n ismertem meg egy barátomat, három hónapig jártunk... Hááát, ő is egy jellemtelen idióta volt. Ő az öngyilkos-önsajnálós kategóriába esett, de a legtöbben vén kiéletlen perverz alakok, akik már csak neten tudnak nyomulni.
Ajánlom inkább a blogokat, fórumokat, sok embert ismertem meg onnan. Vagy nem tudom, hány éves vagy, de 17 éves korig a TeveClub is jó ötlet lehet, régen sok embert ismertem meg ott, volt akivel annyival jóban lettünk, hogy nyáron több napra jártunk egymáshoz. :) Ha társat keresel, akkor színvonalasabb társkeresők.
Szóval hajrá, csak ne a chat.hu-n. Az a jellemtelen idióták gyűjtőhelye.
Az egyik haverom ugy koptatta le a hugárol ezeket a f....verőket
hogy msn n keresztül beszélgetett a huga a f verövel
és azt mondta neki hogy van e kedve ahoz hogy most ő is masztizik neki
de mielött nekiál megnézi hogy nincsenek e otthon .
természetessen mindenki otthonvolt
:D
ruhát cseréltek a bátyával
és a bátya ült a kamera elé
lassan elkezdte simogatni a hasát ködökét majd megkérdezte a f verötöl hogy lejjebb is??
igen légyszi
de a a f verő már javába polirozta a bohocot
majd a haver elökapta az ő bohocát :D:D
A f verő ki is lépett
őrőkre!! :D:D
előzö vagyok egyépként A CHAT.hu
azért enyire szar mert 90% éka 12 meg 14 meg 16 éves
kisfiú akik az élő világban muják
Kérdező!
Ha ennyire nem jön be neked a chat, akkor meg minek lépsz fel rá?
Hmm?
Mit vártál? Kik lesznek fent?
Korvinusz Egyetemisták, zenészek, sportolók és családos férfiak ? ...... no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!