Mit a véleményetek a www.londonlicit.hu oldalról?
Az 500-as csomagrol pedig:
van annak egy oka, miert ment fel ennyire magasra ez: sokan racuppantak automatakkal ennél, hogy most mar pedig elviszik mindenáron. 100 frulit is beleinvesztalva,mert megeri. Masreszt meg itt INGYEN adtak a csomagot. Az elozonel ki kellett fizetni a vetelarat még a nyertesnek
Olyan ez az egesz,mint a poker. ha egy licitet nyomtal,az mar a pot része. Elvesztetted. Nem szabad csak azert tovabb menni(licitalni),hogy védd a befizetesed. s probald mindenaron megnyerni.
Ez pszichologia..es egy kis jatekelmelet.
NE költsetek rá egy fillért se!
Gondoljátok végig logikusan. Ennél tökéletesebb pénzmosási trükköt még életemben nem hallottam.
Csinálnak egy automatát a szoftverben, aminek beállítanak mondjuk 500 lehetséges nevet.
1.Az automata eljátszogat magában, amig valaki nem licitál.
2.Aztán fölészavaz
Végül biztos, hogy elviszi, hiszen neki nem költség a szavazás.
Erre bárki azt mondhatja, hogy ez törvénysértő, de még ez sem biztos, és egyébként is hogyan ellenőrizhető. Valaki átveszi az árút (bármilyen nevet bemondhat), majd a feketepiacon eladja (új bontatlan árú kicsit olcsóbban), rosszabb esetben ezt a procedúrát el sem játsszák, hanem csak újra felteszik később. Az árút költségként elszámolják, és minimális haszon után adóznak, magyarul tisztára mossák a betett (megforgatott) pénzt, miközben még keresnek is a néhány szerencsétlentől aki licitált.
Nem biztos, hogy így van, de jó 90%-os eséllyel igen.
A londonlicit egyike a [link] oldal klónjainak.
Az szinte biztos, hogy csalás van a dolog hátterében, érdemes megnézni ezt a két különböző aukciót:
[link] /auction/acer-aspire-8920g-18-4-core-2-duo-notebo/104120.html
Két különböző laptop, amit ugyanabban a percben nyertek meg (8 óra eltérés az időzónák miatt van), pontosan ugyanazok a licitálók, ugyanazokkal az összegekkel versenyeztek, csak az egyik esetben font, a másikban dollár a mértékegység. Amúgy ezért szerintem börtön járna az üzemeltetőnek.
Londonlicitről konkrét információm nincs, de elég gyanús :)
Érdemes megtekinteni az alábbi videót:
Mivel az érintett feltörte a youtube-os hozzáférésem és törölte a videóim, ezért fel kellet töltenem őket újra:
Hy engem az érdekelne hogy melyik felhasználó néven nyerted?
Mert ha én üzemeltetném a Londonlicitet én is biztosan beírnék ide hogy nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!