Miért ugrik át a facebook-ra hogy lépjek be? Beírok egy weblapot, erre át dob, hogy lépjek be. EZ MI?
Figyelt kérdés
Gogobot. ClickAndFlirt. Ezeket akarja velem 'like' oltatni...de minek??? bármien weblapra lépek ezt csinálja.... Valaki? Ötlet?
(Google Chrome)
2012. jan. 13. 19:19
1/3 anonim válasza:
Vírus.
Az az oldal amit Te facbooknak nevezel, valószínűleg csak egy adathalász oldal, ahova ha beírod az e-mailed, jelszavad akkor lelopja azokat.
Ha nem facebook.com szerepel a címsorban akkor biztos, hogy adathalász oldalra dob át a vírus.
2/3 A kérdező kommentje:
Erre az oldalra dob..:
inkább valami béna alkalmazásnak tűnik, ami beépült a böngészőbe. De nem találom..... valaki valami ötlet?
2012. jan. 13. 20:48
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Teljesen letöröltem a böngészőt. És mikor vissza raktam már nem csinálta....
2012. jan. 15. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!