Mit tegyek, ha párom egy internetes játék függője?
Szerintem a munkahelyén sem tud másra gondolni, mint, hogy vajon mi történik eközben a játékban, ami ugye nem áll meg, nem lehet elmenteni, folyamatos. Ha hazaér nem az az első, hogy köszönjön a gyereknek, megkérdezze mi történt aznap, hanem, hogy "be kell lépnem egy picit..." Aztán egésznap azt hallgatom, hogy "csak ezt a levelet küldöm el", "2 perc...", "mindjárt", "fél óra múlva tér haza a..." És egésznap ez van. Semmire nem képes, mindenért könyörögni kell, napjában többször vitázunk össze ezen. Mindent el kell mondjak minimum 3szor, mert nem fogja fel mit mondok. És azért bosszantó 3szor elmondani ugyanazt, mert nem képes figyelni. Alig merem leírni a játék nevét, nehogy mást is "megferőzzön". A neve: travian.
Mit tegyek? Rengetegszer gondolok már arra, hogy elköltözöm a babával, mert nem bírom idegileg ezt. Vagy olyanok jutnak eszembe, ha negyon ideges vagyok, hogy fogom a monitort és kihajítom az ablakon. Ez dúrva, de így van. Segítsetek légyszi! Előre is köszönöm
Juj én írtam a másik játékfüggős kérdést... ő is részben átszokott warcraftról a travianra:DDD Részvétem... szerintem alkalmazz nála erőszakot. Én nem mertem a barátomnál, mert nem akartam elveszteni emiatt, de ha a férjed emiatt elválna vagy elköltözne, az nagyon durva lenne. A másik dolog, hogy hagyd békén és várj... egyszer az életben csak megunja. Elvégre ugyanaz történik benne a végtelenségig, ami egy idő után biztos eluntatja.
Vagy ha van pénzetek, utazzatok el valami jó kis tengerpartra, ahol nincs számítógép, talán lesz egy hét nyugtotok, és addig elfelejteti vele a játékot, titeket meg közelebb hoz egymáshoz:)
Habár nem hiszem, hogy én lennék a legjobb tanácsadó, mert az én barátom még mindig 8-20 órát ül a gép előtt egy nap. Javíthatatlan...:(((
A travian tényleg nagyon addiktív játék, de azt nem gondoltam volna, hogy ekkora problémákat okoz másiknál. Mivel én is játékos vagyok, tudom, hogy hogy lehetne elvenni a kedvét a játéktól: tönkre kell tenni a birodalmát. Ha egy-két hétig nem tud belépni, az bazira nagy kárt okoz, attó függően, hogy mennyire nagy játékos (de amint észrevettem eléggé "profin" nyomja) Szerezd meg a jelszóját, indítsd el a játékos törlését (profil->felhasználó), majd változtasd meg a jelszót. De előtte 1-2 hétig ne veszekedj vele erről met a végén rájön h te voltál és nem kicsit lesz dühös.
Melyik szerver? Játékosnév? Ha hetes szerveren van, akkor szétszedem a kedvedért, de ha másikon van, akkor is szervezhetek ellene egy akciót.
Amikor abbahagyja a játékot, akkor viszont ne hagyd, hogy új szerverre regisztráljon! (de szerintem ha elveszti a birodalmát, vagy kitörlöd a felhasználóját, nem sok kedve lesz hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!