A Shakes&Fidget online játékban, hogylehet megcsinálni az arany karakter kinézetet?
Figyelt kérdés
Ez mihez kötött?2012. jan. 11. 20:21
1/8 anonim válasza:
Úgy hogy a kazamata ruhák 1 szörnyeteg páncélja. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted? Ami nekem van kazicuccom,az a kazamatáknál az egyik kaziszörny páncélja?
2012. jan. 14. 15:24
3/8 anonim válasza:
Arany karakter kinézet? Az mi?
Nekem csak az arany keret jut eszembe, ami ha van 1000 darab gombád, akkor megjelenik a Beállításokban egy opció, amivel meg tudod venni.
4/8 anonim válasza:
Aranykeretes karira gondol.
1000 gomba-->Beállítások.
Csak akkor látszik az opció ha van annyi gombád.
5/8 anonim válasza:
3. válaszoló, a gomba lehet sima is? Pl.: 1000 gombából 400-at vásároltál, a többit kaptad fogadóban. Így is meg lehet venni?
6/8 anonim válasza:
nem,meg kell vedd mind az 1000-ret...ha veszel 1000 gombát(nem muszály egyszerre)akkor megjelenik a beállitásoknál az aranykeret opcio..
7/8 anonim válasza:
Az teljesen m1 hogy veszed a gombát vagy összekapirgálod. Az a lényeg hogy pontosan annyi gomba legyen amit fent írtam.
8/8 anonim válasza:
Clownnak van igaza, megkérdeztem 2 mások moderátort is a fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!