Facebook-ról le tudom menteni valahogyan a chat beszélgetéseket?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném, h belépve is lássam mi volt, de a gépre mégis le szeretném menteni.
Előre is köszi!
2012. jan. 10. 13:40
11/20 anonim válasza:
oh, akkor én mit mondjak a lementeni kívánt 80ezer üzenetemmel? :D
12/20 anonim válasza:
Hát én több mint 205 ezer üzinél járok. Nagyon elkéne már 1 program amivel le tudom ezeket menteni.
13/20 anonim válasza:
Ezt olvassátok végig, a válasz benne van ;)
14/20 anonim válasza:
bocsi lemaradt a cím :))) [link]
15/20 anonim válasza:
Írtam rá egyet, mert nincs értelmes sehol :)
16/20 anonim válasza:
Nekem 220ezernél többet kellene!
Valakinek,megoldás???
17/20 anonim válasza:
Így elmentheted az összes üzeneted, de még az összes fényképed és mindent, ami a fiókodban van: A scribd-en van: Facebook-chat-mentese
18/20 anonim válasza:
Segítsetek légyszi!
Én ugyanígy letöltöttem, de a fél beszélgetésnél kiírja, hogy a többi üzenetet nem tudta lementeni. :( Ez miért van?
Lehet valamit csinálni?
KÖszi!
19/20 anonim válasza:
nekem egy 62000-es üzit kéne lementem Hogyan csináljam? Mert az első hozzászóló módszere nem kivitelezhető hiszen annyit nem lehet görgetéssel kijelölni.
20/20 anonim válasza:
Androidos telefonon ez hogyan lehetséges? Egy személy messenger üzeneteit szeretném menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!