Hogy kell facebook-on megszüntetni a csoportot, amit én hoztam létre?
Saját magam hoztam létre egy rejtett csoportot facebook-on egy titkos buli kapcsán. Hogyan tudom megszüntetni?
A legalsó bejegyzés az, hogy én létrehoztam ekkor és ekkor, majd a következő, hogy kik lettek a tagok.
Ha a legelsőnél lejelentkezek, azzal az egész csoport megszűnik vagy csak nálam nem lesz látható, másnál továbbra is?
Teljesen meg szeretném szüntetni, mert már nem aktuális.
Köszönöm!
Nem tudom mi történik egy rejtett csoporttal, ha nincs adminja. Viszont te kiléphetsz belőle, így nem látod tovább a csoportot (elméletileg). Hogy más látja-e, az nem a te gondod. Ha mást zavar, ő is ki tud lépni. Ha más használni akarja valamilyen céllal, akkor használja.
A másik mód, hogy kirúgod az összes tagot, majd utána magad is kilépsz. Így senki sem tagja tovább a csoportnak, nem látja semmilyen módon. (Hogy most a Facebook szerverén ott van, de senki nem tudja elérni, az végül is mindegy.)
Köszönöm a választ!
Megpróbálom (annyira nem értek hozzá és kísérletezni nem szeretnék, nehogy butaságot csináljak :P ezért tettem fel a kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!