Hogy van ez a facebook-nál, ha két adatlapom van?
Figyelt kérdés
Két e-mail címről vagyok regisztrálva. Akkor a facebook-on, ha rákeresnék magamra, kétszer találna meg?
Mert, ha felhasználó nevet váltogatva belépek a face-ra, akkor mindkét adatlapomon ugyanazok a kedvelt klub új információi vannak. Mintha ki se léptem volna és nem váltottam volna felhasz. nevet. Az üzenetek is ugyanazok. Viszont az én írásaim nem egyezik a két adatlapon.
A másik: Az egyik felhasználó nevemmel, ha belépek, az egyik ismerősömnél a neve után ott egy kör és azt írja, hogy nem elérhető. De a másik adatlapon nincs ott sosem a kör. Tehát ott a kör, viszont folyamatosan gyűlnek az ismerősei, tehát csak fent van.
2012. jan. 9. 16:35
1/1 A kérdező kommentje:
Sőt, egyik ismerősöm sem elérhető, csak a másik adatlapomon.
2012. jan. 9. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!