Mit csináljak az új Facebook vírussal? Fontos!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugye van most ez az új facebook vírus, amikor egy képet raknak ki a faladra(egy hernyóról, ami egy nőnek a fejében van...) ha megfertőzött mit tudnék ellene csinálni? Lehetőleg új profil létrehozása nélkül.
Légyszi normális válaszokat, előre is köszönöm!
20/L
2012. jan. 8. 20:59
2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem egy alkalmazás, hanem, aki már kiposztolta, az küldi el másnak a falára...nem tudom, hogy ez így mennyire érthető:D
2012. jan. 8. 21:10
3/7 anonim válasza:
ez: [link]
vagy ez: http://www.youtube.com/watch?v=Q4ChkhhsWjo
kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e, és h a kiterjesztések között mi volt a neve annak, amit törölni kellett!
26/F
4/7 A kérdező kommentje:
Az első volt az, de hogy mit kell törölni arra nem jöttem rá...
Köszönöm a választ és a linket!
2012. jan. 8. 21:37
6/7 A kérdező kommentje:
Nem rak már ki linkeket, hát'istennek.
2012. jan. 9. 13:02
7/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, csak nem kukacos nő, hanem valami " 96%-a az embereknek nem tudja továbbnézni a videót x másodpercig", mindenkinek küldözgeti ugyanígy, de ez nem is lenne annyira zavaró, nekem ráadásul mindig betölt valami más oldalt az üzenőfal helyén és elugrik az ablak.. valakinek erre valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!