Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Reklámcsík eltüntetése de hogyan?

Reklámcsík eltüntetése de hogyan?

Figyelt kérdés
Van facebook alján sokszor egy kék sávban egy reklámcsík.Ezt hogyan lehet eltüntetni hogy ne jöjjön elő?
2012. jan. 8. 14:44
1 2
 1/18 2xSü ***** válasza:

A Facebook alsó részén !nincs! reklámcsík. (Vannak reklámok, de kizárólag a jobb oldalsávban.)

Ha te reklámot látsz, azt más teszi oda. (A böngésződ, vagy annak valami Facebook specifikus kiegészítője. Pl. valami dislike megoldás, esetleg a Facebookot témával ellátó megoldás. Vagy valami más szoftver, vírus helyezi oda.)

2012. jan. 8. 14:48
 2/18 anonim ***** válasza:

Firefox-ban: [link]

Google Chrome-ban: [link]

Internet Explorer: [link]

2012. jan. 8. 14:51
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a böngésző mert 4 böngészővel néztem és mindegyikkel van.De ez nem mindig van ott.Van mikor bejelentkezek és van de viszont van mikor nincs.
2012. jan. 8. 14:52
 4/18 2xSü ***** válasza:
Tudnál küldeni egy képernyőképet?
2012. jan. 8. 14:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Most felraktam ezt a blokkolot mozillához.A reklámok nincsenek rajta de az az 5cm-es kék csik mindig ott van.
2012. jan. 8. 14:57
 6/18 2xSü ***** válasza:
De tényleg: Facebookon nincs kék reklámcsík az oldal alján. Esetleg léteznek olyan virusok, reklám programok, amelyek képesek figyelni az internet forgalmat és hozzádobni a Facebook kódjához egy reklámcsíkot generáló részt. Érdemes egy vírusirtást végezni, illetve beszerezni egy anti-spyware programot.
2012. jan. 8. 15:01
 7/18 A kérdező kommentje:
De ezt friss rendszernél is csinálja.Nekem is furcsa hogy mi csinálja meg hogy miért van az hogy van mikor van és valamikor nincs.
2012. jan. 8. 15:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Screenshotot muti
2012. jan. 8. 15:18
 9/18 A kérdező kommentje:
Bocsi de csak most értem rá.Na ez az a csik mi alul van.Itt ki vagyok jelentkezve de bejelentkezve is igy van.A blokkoló programmal meg csak a reklámok tűnek el e a csík az nem. [link]
2012. jan. 8. 16:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg a címet amit beírtál. Ez egy kamu oldal, ami adathalászattal szerzi meg az adataidat.

A Facebooknak csak egy beléptető oldala van: facebook.com ott nincs is reklám.

Sürgősen cseréld a jelszavad és az e-mailed, de a rendes oldalon.

2012. jan. 8. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!