Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook spam virus torlese...

Facebook spam virus torlese hogyan?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerosom sikeresen rakattintott egy "frau hat einen wurm in der Kopf" cimu spamvirusra, ami ahanyszor belep, az en uzenofalamra (meg a tobbi parszaz ismerosehez is) is kiposztolja az eredeti linket, amin o is osszeszedte... Van esetleg valami jo otletetek, hogy hogy lehetne ennek a vacaknak a postolasi jogat visszavonni? Mert inkabb megcsinalom helyette, csak ne kelljen mar midnen percben a fb-omat nezegetnem es torolnom rola a hasonlo uzeneteket.

Ui.: Ez hogy mukodik? Mert tudtommal ha egy program, akkor a fb-on az osszes hasznalt programnak vissza lehet vonni a postolasi jogat, de ennek sehol sem talaltam. Vagy egy script ami a bongeszoben fut?

2012. jan. 8. 10:43
1 2
 1/12 csacsi2 ***** válasza:

Itt egy video miként távolítja el a srác. Az E-mail ID -d kell megváltoztatni.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4ChkhhsWjo

jobbat nem tudok.

2012. jan. 8. 11:09
 2/12 anonim válasza:

itt megtalálod a választ:

[link]

2012. jan. 8. 20:13
 3/12 anonim válasza:
légyszi írj már vissza, ha sikerült megoldani a problémát az alapján, amit belinkeltem, és azt is mondd meg esetleg, hogy mit kellett eltávolítani a kiterjesztések közüól
2012. jan. 8. 20:22
 4/12 csacsi2 ***** válasza:
Én is azt néztem, de akkor még nem írták , hogy feltelepül mint bővítmény... Azért szerintem ha lehet változtass Email-t mert nagy valószinüséggel tiltani fognak ezek után a többiek!
2012. jan. 8. 20:24
 5/12 anonim válasza:
az e-mailes dolgot nem értem. miért kellene változtatni, ill. a most használt postafiókomat változtassam meg, vagy a facebook-on belül más emailcímet rendeljek a profilomhoz? ez utóbbit nem tudom, hogy kellene, és a youtube-os videót sem értettem. tudsz esetleg segíteni?
2012. jan. 8. 20:42
 6/12 csacsi2 ***** válasza:

Szerintem (csak saját vélemény) ha Bárkinek el lett köldve egy vírus a cím alól akkor azt nagy valószinüséggel tiltani fogják a többiek! facebook-on belül.

A videóban a srác én sem teljesen értem mit kapkod, annyi biztos, hogy az az első oldalnak köze nincs hozzá csak a FB -os a lényeg. Először is megváltoztatja a gépnevet, majd az Email ID -t (email azonosítóját). Majd küld magának egy próba üzenetet.

Erre az oldalra hivatkozik:

[link]

Itt jelentkezik be, majd változtatja meg a gépnevet (ezzel az Emailazonosítót).

[link]

Nem tudom remélem sikerül és leírjátok mi lett, sajnos egyre többen kapnak ilyeneket.Lásd.:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25..

2012. jan. 8. 21:13
 7/12 anonim válasza:

én néztem a profilomat, eddig senki nem kapott tőlem ilyen linket (az ismerősöm aki "küldte" tle van értesítésekkel h kinek linkelte be), és a kiegészítők/kiterjesztések között is csak egy skype-os alkalmazást találtam, szóval valszeg nem telepítette magát (azt hiszem nem is nyomtam rá a continue-ra a megjelenő youtube-utánzat oldalon)

megpróbálok bejelentkezni ott, ahol mondtad, aztán kiderül mi lesz... nem is tudtam, h van ilyen h gép neve a fb-on...

2012. jan. 8. 21:27
 8/12 anonim válasza:
Nekem nem engedte telepíteni,ma néztem a bővítményeknél, biztonsági okokból le lett tiltva, és még egy ismerősöm sem jelezte, hogy kapott volna tőlem ilyet. Egyébként állítólag ártalmatlan, csak nagyon bosszantó.
2012. jan. 8. 23:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Visszairok, amint kiprobaltam, de csak holnap leszek az ismerosomnel ujra. Eddig ugy gondoltam, hogy sima fb alkalmazas, ezert telefonon mondtam neki, hogy hogy tiltsa le az osszes app postolasi jogat, de ezek szerint ez a genya rendesen bovitmenykent telepult. Na majd ha nala leszek, vegignezem a bovitmenyek listajat mivel van 3 bongeszoje is, ki tudja, hogy melyikben hasznalta... Ha megtalalom, akkor persze ide is irok, hogy melyik volt az!
2012. jan. 9. 09:18
 10/12 csacsi2 ***** válasza:

Annyit mondhatok, hogy a firefox bővítményei a windows regiszterében (futtatás: regedit) a

“HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\extensions” kulcs alatt találhatóak. Amennyiben megvan a neve érdemes innen is törölni és a profilmappából az extensions könyvtár -ból is!

2012. jan. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!