Facebook spam virus torlese hogyan?
Az egyik ismerosom sikeresen rakattintott egy "frau hat einen wurm in der Kopf" cimu spamvirusra, ami ahanyszor belep, az en uzenofalamra (meg a tobbi parszaz ismerosehez is) is kiposztolja az eredeti linket, amin o is osszeszedte... Van esetleg valami jo otletetek, hogy hogy lehetne ennek a vacaknak a postolasi jogat visszavonni? Mert inkabb megcsinalom helyette, csak ne kelljen mar midnen percben a fb-omat nezegetnem es torolnom rola a hasonlo uzeneteket.
Ui.: Ez hogy mukodik? Mert tudtommal ha egy program, akkor a fb-on az osszes hasznalt programnak vissza lehet vonni a postolasi jogat, de ennek sehol sem talaltam. Vagy egy script ami a bongeszoben fut?
Itt egy video miként távolítja el a srác. Az E-mail ID -d kell megváltoztatni.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4ChkhhsWjo
jobbat nem tudok.
itt megtalálod a választ:
Szerintem (csak saját vélemény) ha Bárkinek el lett köldve egy vírus a cím alól akkor azt nagy valószinüséggel tiltani fogják a többiek! facebook-on belül.
A videóban a srác én sem teljesen értem mit kapkod, annyi biztos, hogy az az első oldalnak köze nincs hozzá csak a FB -os a lényeg. Először is megváltoztatja a gépnevet, majd az Email ID -t (email azonosítóját). Majd küld magának egy próba üzenetet.
Erre az oldalra hivatkozik:
Itt jelentkezik be, majd változtatja meg a gépnevet (ezzel az Emailazonosítót).
Nem tudom remélem sikerül és leírjátok mi lett, sajnos egyre többen kapnak ilyeneket.Lásd.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25..
én néztem a profilomat, eddig senki nem kapott tőlem ilyen linket (az ismerősöm aki "küldte" tle van értesítésekkel h kinek linkelte be), és a kiegészítők/kiterjesztések között is csak egy skype-os alkalmazást találtam, szóval valszeg nem telepítette magát (azt hiszem nem is nyomtam rá a continue-ra a megjelenő youtube-utánzat oldalon)
megpróbálok bejelentkezni ott, ahol mondtad, aztán kiderül mi lesz... nem is tudtam, h van ilyen h gép neve a fb-on...
Annyit mondhatok, hogy a firefox bővítményei a windows regiszterében (futtatás: regedit) a
“HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\extensions” kulcs alatt találhatóak. Amennyiben megvan a neve érdemes innen is törölni és a profilmappából az extensions könyvtár -ból is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!