Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SÜRGŐS! Miért fagy le?

SÜRGŐS! Miért fagy le?

Figyelt kérdés
Eleinte csak a Firefox-ban, ha youtube-on néztem videót, lefagyott. Mostmár mindig lefagy. Operával egy ideig minden ment, most már az is sokszor fagy. Explorer bírja. Nem értem. Miért? Lefuttattam vírusírtókat, de semmit nem talált. Windows 7-em van. előre is köszönöm !
2012. jan. 7. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már csak az IE bírja, akkor telepítsd újra a flash-t, nagyon flash gyanús!
2012. jan. 7. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Spybot nevű programot.

[link]

Ingyenes, felteszed, Keresés&Megsemmisítés, ott amit talál törlöd vele. Ezután immunizálás opciót is lefuttatod.

Esetleg Malwarebytes anti malware progival is megnézheted nincs e vmi a gépeden.

[link]

Esetleg magát a Flash Playert töröld le és telepítsd újra.

Így hirtelen ezek jutottak eszembe, egy próbát megérnek.

2012. jan. 7. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Talán mert W7 alatt (pláne ha 64bit), az IE9 a legjobb.

A legkevesebb RAM-ot, ill procit is az eszi.

Használd 1 hétig, megszokod, és utána nem is kell más. :)

Persze XP-vel más volna a helyzet, az IE8 rettenetes.

Próbáld ki, rakj egymás mellé egy IE) ablakot egy másik böngésző ablakkal, és kattingass ugyan oda mindkettővel.. na annyit érnek az ezredmásodperces tesztek.:) Egy próbát megér...

2012. jan. 8. 09:47
 4/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon köszönöm, kipróbálom ezeket!
2012. jan. 8. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát mindent megcsináltam, amit mondtatok. Ugyanúgy fagy. Szóval... megpróbálom az internet expolorert, bár azt nem szeretem túlzottan..
2012. jan. 8. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Hidd el egy-két nap és megszokod. Aztán megszereted. Aztán eszedbe sem jut, hogy mást használj. Ha kell hozzá rendes reklámblokkoló, írj privátot.
2012. jan. 8. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:
oké így fogok tenni, köszönöm :) amúgy az opera is megy, csak még ez is fura :P
2012. jan. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!