Mikor bootol a pc-m, a legeső üzenet a Microsoftté, hogy WGA verifikáción toljam át a gépet, . (Lejjebb)?
Én meg nem tolom át!!! 7 éve ezt az oprendsztert használom, ráadásul jogosan. Úgyhogy menjenek a 3,14csába.
A Kérdésem,
Hogyan tudnám a mindig beugró, kb fél képernyőnyi felszólitást végleg leirtani???
A WGA irtót futtattam többször is, az mondja nincs aktiv Wga a gépen. Akkor mi ez a szar felugró ablak???
Előre is köszi.
már 7éve használom, és egyszer má , régem átment egy ilyen szopáson,mikor valamit telepítettem, csak úgy lehetett. Extrahiper csomagolásban volt, lexikonnyi papírral!
7 év után biztosan megvan...:))
Amúgy is
, 5 évig vagyok köteles tárolni a Qrva számlát, meg a lexikonnyi papirt , kÓdot.
A képernyőt nem "leirtani" kell, hanem meg kell adnod neki a Windows COA matricán lévő kulcsot. Ha megvásároltad a szoftvert, kaptál hozzá ilyet, azt használva megvizsgálja a kulcs eredetiségét, és engedélyezi számodra a szoftver használatát.
Ha mégsem megy, a Microsoft telefonos ügyfélszolgálatán segítséget nyújtanak az aktiválással kapcsolatban.
#5 Aki rendesen akar eljárni, az nem szív, hanem a megvásárolt szoftver birtokában kattint kettőt, és kész a WGA. Furcsállom, hogy pusztán felháborodásból inkább elviseli a kérdező a képernyőt, és ide ír kérdést, hogy "eltüntesse", mint hogy kattintana kettőt. Pedig az utóbbi tizedennyi energiával elvégezhető.
Ráadásul ez az ellenőrzés semmi mást nem vizsgál, semmilyen játékprogramot, de még az Office-t sem, ezért nem értem mitől fél a kérdező...
A kérdező nem fél semmitől, mert fa.sza gyerek a kérdező,és érzi lehet, hogy nektek minden szarról megvan a blokk lefűzve vissza 7 évre. Akkor gratulálok.
Továbbmegyek, nekem viszont még a cd, sőt a régi gépem atx háza sincs meg, mert ez a pici Western Digital háttértár volt ami ért valamit az ősi pc-ben,- meg persze a tartalma- , így esett, hogy 3 és fél éve, mikor költöztünk végre, csak ezt mentettem ki, elfért egy bő ingzsebben.
Na a kérdező elköszön, amúgy meg nem arról faggattam senkit, hogy miért lenne krvajó nekem egy windózos csesztetés, hanem, hogy hogyan lehet, levakarni a bootscreenről ezt a szart, amivel csak az a cél, hogy megalázzanak. Aki ezt nem látja, az vak , baz.
Hát... ahogy látom van elég a hajlékony gerincekből, jó helyen keresgél ez a Billy "the kid" Géc.
Ha csak a merevlemezt mentetted át a régi gépből, akkor mivel (1) kidobtad a matricát is (a házzal együtt), (2) a számlád sincs meg, és a Windows-t egy hardvereszközökben lényegesen eltérő másik gépen szeretnéd használni, ezért EZ a Windows-od már NEM JOGTISZTA, tehát nem használod jogosan.
Azért, hogy a szoftvereid jogtisztaságát bizonyítani tudd, te vagy a felelős. Ha az XP-t 2002-ben vetted meg, akkor amíg használod, meg kell tartanod a számláját is.
Itt a gőg, és a pökhendiség nem segít, a törvényeket be kell tartani, a törvény nem ismerete pedig ezúttal sem mentesít.
És nem "Windows-os" csesztetést kaptál, hanem szakszerű, jogszerű és helyes válaszokat a kérdésedre.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!