Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bejöhet ez a játék az emberekn...

Bejöhet ez a játék az embereknek? Esetleg van e itt olyan, aki részt venne rajt!? (blogos)

Figyelt kérdés
Tehát van egy blogom, kicsit népszerűsíteni akarom, kitaláltam egy játékot, miszerint van egy elektronikus "papír" én kiteszem és aki meglátja lementi, ráírja a saját blogjának a címét/nevét és ő szinten közzéteszi a blogján, ez egyfajta "világutazó papír" lenne :)
2012. jan. 4. 23:13
1 2
 11/16 2xSü ***** válasza:

Az nem általánosítás, ha odaírom, hogy „általában”, illetve ha feltételes módban fogalmazok.

Amúgy mi a blogod címe, most már kíváncsivá tettél.

2012. jan. 5. 18:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Nrm mondom, mondhatsz bármit, de nem fogom elmondani :D ebből most azt veszed le, hogy végig kamuztam, de az már a te dolgod
2012. jan. 5. 19:05
 13/16 2xSü ***** válasza:

Ebből tényleg ez jön le. Ha értékesnek és jónak tartod a blogodat, akkor nem okozna gondot megosztani a címét. Nem akarom öncélúan kritizálni, fitymálni, pusztán tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen, hátha van ötletem. Esetleg begyűjthetsz tőlem is egy elismerést, vagy ha kell, akkor egy-két jó tanácsot, ötletet. Végülis a helyesírásod egész jó, kerek, érthető mondatokban fogalmazol – ami ma lassan már ritkaság –, tehát ilyen téren biztos nem lehet kritikát megfogalmazni.

De ha nem is mutatod meg a blogodat, akkor is jó eldönteni, hogy mi a pontos célod. Egy blognál a következő célokat tudom most – így hasra ütésre – felsorolni:

- Olvasótábor növelése. (Reklám)

- A meglévő olvasótábor megtartása. (Elkötelezettség növelése). Erre lehet módszer:

- Más blogokkal való kapcsolat építése, hogy átjöjjenek onnan is látogatók.

- Színvonal növelése.

- Bejegyzések számának növelése. (Mennyiség)

- Új téma, érdekesség, szín.

Az általad írt „játék” alkalmas lehet a blogok közötti kapcsolatépítésre, illetve akár lehet érdekes is, ha jól van megcsinálva. Bár továbbra is azt gondolom, hogy erős színvonalcsökkenéssel, így az elkötelezettség csökkenésével járhat, ha ilyen irányba mész. Inkább találj ki mást, ami az olvasónak is érdekes és ami a blog tematikájában jól belepasszol.

2012. jan. 5. 19:16
 14/16 A kérdező kommentje:

De sajnos eleinte voltak problémák a fogalmazással és a helyesírással, de az akkor volt... De egye fene, megmutatom, legalább megérted, hogy miért nem olyan egyszerű sok bejegyzést írni...

[link]

Gondolom nem erre számítottál, de szerintem egyedüli az országban

2012. jan. 5. 19:38
 15/16 2xSü ***** válasza:

Töfi! :-)

Tényleg egész jó kis blog (bár nem feltétlenül az én stílusom, érdeklődési köröm, de hát ez egyéni szociális probléma). Nem azt mondom, hogy nem lehet rajta mit pofozni – főként a dizájnon, pl. jobban figyelni a betűtípusok egységességére –, de teljesen rendben van így is.

Viszont írhatnál gyakrabban is. Tudom, hogy a téma miatt sem könnyű, de érdemes lenne kicsit aktívabban tartani a blogot.

Az állandó, visszatérő olvasóközösség állatbarát, ezt érdemes szem előtt tartani, mert adhat ötleteket. Pl. jó ötlet volt a többi állatot bemutatni.

Lehetne valamilyen módon interaktívabbá tenni a blogot. Akár valamilyen módon ösztönözni a hozzászólásra az olvasókat, vagy más módon. Pl. szavazás (milyen háziállatod van, hány háziállatod van). Érdemes kérdéseket megfogalmazni, ez is ösztönzi az olvasót a hozzászólásra, és ha már egyszer hozzászólt, akkor vissza is fog térni a válaszok miatt. Vagy pl. most az jut eszembe, hogy lehet házi kedvenc szépségversenyt rendezni. Elsőként mindenki küldhetne be a versenykiírás posztjának hozzászólásában képet a saját kedvencéről. Aztán lehetne szavaztatni az olvasókat, hogy melyik tetszik nekik leginkább. (Bár ez kicsit félofftopic lenne, de ennyire szűk tematikájú blognál szerintem belefér.)

2012. jan. 5. 20:19
 16/16 A kérdező kommentje:

Mivel nem nagyon tanúltam weblapszerkesztést, ezért ezt is elég nehezen "alkottam" meg, szóval az apróságokat kicsit későbbre hagyom :)

Gondoltam már arra, hogy kicsit keverem a blogot és nem csak Töfis dolgok lesznek fent,.hanem mindenféle állatos, állatvédős cucc, csak nem tudom, hogy ez mennyire tetszene az olvasóknak. Szavazás már volt, azt.szerették, csak eltűnt a "dizájnváltáskor" :S Ez a szépségversenyes dolog viszont nagyon tetszik, csak szerintem oda tárgynyeremény illene, ami viszont nem biztos, jogy nagyon megérné, mármint költeni rá..

2012. jan. 6. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!