Törölték a Citromail e-mailem és, hogy tudom újra regisztrálni? FONTOS :/
Ide jönnek hivatalos e-mailek, amik persze át vannak irányítva egy másik e-mailre, ezért nem néztem a citromail-t és törölték. Még 21 napig nem tudom visszaregisztrálni. Hova küldjek e-mailt, hogy újraérvényesítsék?
Egyszer már megcsináltam ezt, de nem találom újra az e-mailt.
Üdv...
Mivel hasonló a gondom, így új TOP-ot nem nyitnék, ha nem gond,...
Nekem is valószínűleg törölték az eMail címet, mert nembírok belépni.
Próbáltam ugyan azzal a felhasználói névvel megadni az új eMailt, de azt jelzi ki és vált pirosra, hogy "EZ az E-Mail név már foglalt."
Kérdésem az lenne, hogy akkor miért nem enged belépni, avagy miért nem enged ugyan azzal a névvel újra regisztrálttatni...?:(
Köszi a HASZNOS válaszokat, előre is...
Újraregisztrálni gondolom azért nem enged ugyanazzal a névvel, mert ha előtted más felhasználó használta volna azt a nevet, akkor lehet az ő leveleit is megkapnád, ha nem írta át minden regisztrációnál és hírlevélnél az e-mail címét az újra.
Ha jól emlékszem 90 nap inaktivitás után törli a Citromail a felhasználófiókot. Elvileg csak akkor törölheti, ha 90 napig nem léptél be. Biztos, hogy jó jelszót adsz meg belépéskor?
Amúgy azóta már csak Gmail.com-os fiókot használok. Rengeteg hasznos szolgáltatásuk van az e-mail mellett és a rengeteg spam sem tölti meg a bejövő üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!