A facebook.hu az egy acclopó oldal?
Figyelt kérdés
Mert ugye a facebook.com a hivatalos, ha jól tudom.2012. jan. 3. 14:57
1/8 anonim válasza:
Igen, arra az oldalra dob át, amiről nemrég tettek fel kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25..
Csak a hivatalos oldalt használd.
2/8 A kérdező kommentje:
F asza. Ha ott véletlen beléptem, de majd utána egyből megváltoztattam a jelszavamat, akkor valószínűleg nincs félnivalóm?
2012. jan. 3. 15:01
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg nincs. Biztos nem ül senki mellette, hogy azonnal belépjen más fiókjába. Egy napló gyűjti az adatot, amit vissza lehet nézni később.
Ha azonnal jelszót változtattál facebookon, és a regisztrált e-mail címen is ha ugyanaz volt, akkor már nem tudnak a régi jelszóval belépni, mert az lejárt, nem érvényes.
Ha firefox-ot használsz, nyomj az oldalra a Súgó/Hamisított webhely bejelentését. Ha sokan csinálják, akkor blokkolni fogja a böngésző mindenkinél.
5/8 anonim válasza:
hát az szivás én beléptem de csak egyszer majd rögtön ki
változtassak jelszót?
6/8 anonim válasza:
A [link] oldal nem adathalász oldal, semmi károsat nem csinál. Annyiról szól az egész, hogy bedob neked egy reklámot, meg egy linket, hogy tovább a facebookra. A link már valóban a facebook hivatalos oldalára mutat, meg lehet nézni, hogy a címsorban [link] van. Persze kattintáskor megnyit egy felugrót is, meg a facebookon is egy vállalkozás oldalát tölti be. De az akkor is a hivatalos facebook. Szóval a lényeg, hogy tulajdonképpen 3 reklámot nyom az arcodba, ez valakinek nagyon jó üzlet lehet. Majd valaki a facebooktól úgyis rászáll erre a címre, mert ez a név ugye jogvédett. De amúgy semmi rosszat nem csinál a cucc.
7/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak ne higgy, amikor én megnyitottam, akkor nem a facebook.com-ot, hanem egy "face.book.com"-ot adta ki. Te pedig lehetnél figyelmesebb, kedves utolsó válaszoló...
8/8 anonim válasza:
Most nekem is azt tolja be, viszont mikor ezt írtam, a rendes facebook.com jött be, ráadásul https-sel... Azzal egyetértek, hogy figyelni kell, csak jó helyekre írjunk be jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!