Miért van külföldi IP címem?
Figyelt kérdés
Online adást szeretnék nézni, és azt írja ki, hogy csak magyarországi IP címmel rendelkezők nézhetik. Magyarországon vagyok. Egyszer kaptam valami programot ami betájolta az IP címemet, az sem külföldre tett engem. Hogy lehet ezt megoldani?2012. jan. 2. 23:11
1/2 anonim válasza:
Írj nekik, hogy van ez a problémád, mert lehet, hogy egy IP tartományt jelöltek meg és a te IP címed, ezen kívül esik. Azt ne várd, hogy napra készek legyenek.
2/2 anonim válasza:
Vagy használj proxyt a böngészőben. Googleban keress rá, hogy free proxy hun például, és azt add meg a böngésző hálózati beállításainál. És mehet is a móka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!